Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2013 10:33 - Новият Хитлер!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 3902 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Лекари и други професионалисти от здравната област са били съучастници на прояви на малтретиране и изтезания на задържаните в затворите на Пентагона и ЦРУ", се казва в независим доклад, цитиран от Франс прес.

"Министерството на отбраната и ЦРУ са изисквали от своите професионалисти в здравната област да сътрудничат при операции за сигурност и изтръгване на информация по начин, който е причинил тежки страдания у задържаните", се казва в доклада.

Изследването е изготвено от 20 правни, медицински и военни експерти.

Сред практиките на малтретиране то изброява "планирането, участието в и прилагането на изтезания и друго жестоко, нечовешко и уронващо достойнството отношение" спрямо задържани лица в американските затвори в Афганистан, в Гуантанамо и в тайните затвори на ЦРУ. (http://www.vesti.bg/sviat/amerika/lekari-sa-syuchastnici-v-iztezaniia-v-tajnite-zatvori-na-cru-5997599)

САЩ са новият Хитлер

Там, където се подвизават на върха на пирамидата Рокфелеровци, Ротшилдовци и прочие ФЕД съдържатели друго освен фашизъм не се излюпва.

Навремето те създадоха Хитлер с тайните си планове за създаване на държавата Израел, с финансирането и оръжията си. Хитлер имаше задачата да подгони с плашещи мерки евреите от Европа и техните европейски домове, и да ги накара да се изселят в новосъздаващата се еврейска държава насред Арабския субконтинент. Срещу участието си в този пъклен план Хитлер получи еднолична власт, финансиране и най-модерно оръжие от клана Рокфелер.

Днес новите хитлеровци САЩ създават Новия неолиберален фашизъм - Нов световен ред на:
- тайните затвори и мъченията,
- банките и техните подопечни съдия-изпълнители,
- правителствата на конци, дърпани от наднационални евро и прочие съюзи на монополната зависимост,
- неолибералната демокрация на социалните служби - ССовците, отнемащи деца от родителите им и принуждаващи жени да проституират с утробите си в името на сурогатството от тях изфабрикувано,
- гей "семействата" на перверзията и садо-мазото, подкрепяни с държавни помощи и преференции,
- излъганите и подведени с отровата на омразата и елитарността студенти и младежи,
- антидуховността и богоборството на самозабравили се учени и лекари на тайните военни служби.

Винаги, когато на тази хубава земя се създаде поредният политически фашизъм, това говори за страх, огромен страх у властимеющите и глобализиращи завоалирани интереси, че човечеството пораства и нараства и ще ги помете от троновете им на глинени крака. 




 

 




Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015891
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031