Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2019 17:15 - БЕДНОСТТА НЕ Е ПОРОК! ВЪРНЕТЕ ДЕЦАТА НА ХОРАТА И ГИ ПОДПОМОГНЕТЕ КАТО СОЦИАЛНО СЛАБИ! БЕЗУМЦИ! БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ЗА КРАЖБИТЕ НА ДЕЦА!
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 1449 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 08.10.2019 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НЕ Е ФАЛШИВА НОВИНА Актуално Заставам с името си и лицето си, за да кажа ясно - не е фалшива новина. Новината, че деца се взимат от училище без знанието на родителите е вярна. Вече има няколко такива, засега единични случаи, в които децата наистина се извеждат от училище, без знанието на родител.

 Мартин Карбовски |  07/10/2019

 

  Заставам с името си и лицето си, за да кажа ясно - не е фалшива новина. Новината, че деца се взимат от училище без знанието на родителите е вярна. Вече има няколко такива, засега единични случаи, в които децата наистина се извеждат от училище, без знанието на родител.   КОНКРЕТНО: Случаят е от дни и се развива в село Балша, Софийско. Три деца са взети - две малки са взети от дома им от ръцете на майката. Третото дете Цветелина е било на училище и е взето оттам по думите на родителите и свидетели. Също по техните думи - децата са взети по анонимен сигнал. А документите, които ни предостави майката (и баба на другите две деца) пише, че децата са в риск от насилие. За това нашият екип не може да гарантира, имаме само изявления на съседи, че семейството е бедно, но сговорно и самоиздържащо се. И двамата родители работят, доходът им е общо около 1500 лв, но се разпределя върху много хора.   Ето какво потвърждава Екатерина Иванова - майката от Балша:   На 17.09.2019 към 11:30 – 12:00 часа от училището на село Доброславци – 179-то „Васил Левски“, с помощта на полиция, социалните извеждат Цветелина Екатеринова Ангелова от 6-ти клас (12 г.), без знанието на нейната майка – Екатерина Ангелова Иванова. Екатерина е на 50 години, майка на Цветелина и баба на двете внучета – които са отнети от социалните в същия ден от дома им, докато Екатерина е на работа.
Екатерина не е уведомена за извеждането на дъщеря си от училище.
Екатерина разбира, че 12-годишната й дъщеря е изведена и насочена към приемно семейство в Бяла Слатина, след като отива сама в „Закрила на детето“ , за да пита защо внучетата й – Теодор и Емил са отнети от дъщеря й Катрин.
В 15:30 часа една от служителките на „Закрила на детето“ – Връбница я уведомява – „Извинявай, но трябва да ти съобщим една лоша новина – Цветелина ти е иззета от семейството и е взета от училище с двама полицаи и една госпожа“. Още един път да е ясно: Майката Екатерина Иванова не е уведомена предварително, за да присъства на извеждането на дъщеря си от училище. На въпрос на какво основание е отнета Цветелина – социалните работници не дават такава информация на майката.     Искам да питам социалното министерство - вярно ли е това, което казва Екатерина Иванова от Балша.
Имаме да проверим и други няколко подобни случая. Социалните трябва да застанат пред обществото и да опровергаят или потвърдят как се взимат деца от семействата - по анонимен сигнал ( или както казват медиите, че това е невъзможно ) и от училище, (както казват пак медиите, това са слухове). Но нашият екип беше в Балша и разбра друго. Ще се извиним на всички засегнати - ако сме били заблудени. Но е зловещо медиите да твърдят едно, а хората по селата да разказват съвсем друго.
Ще помоля и колегите журналисти - в тази истерия не трябва да има идеология. Нека предадем точно това, което казват засегнатите. Това не може да продължава така. Сред бедното население истерията се засилва, но това не е заради медиите, а именно защото по телевизора казват едно, а се случва точно обратното. Разберете. Чакаме ясна реакция.   Преди минути майката от Балша в записан телефонен разговор потвърди това, което каза пред нас преди дни. Чуйте я:     Позицията на министерството:  

 image
https://www.lentata.com/page_15556.html



Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Децата на бедните мангали щели да
08.10.2019 18:48
ги завират в гъзовете на русофилистиците като теб.
цитирай
2. radostinalassa - Дигнаха сиганите на протести
09.10.2019 19:45
Крадат децата на хората, вместо да ги поощряват материално. Това са западни либерастски ценности.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073670
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031