Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2012 16:25 - Управленските фалшиви легенди разбити на пух и прах и в община Оряхово!
Автор: petranov Категория: Политика   
Прочетен: 14757 Коментари: 86 Гласове:
7

Последна промяна: 13.09.2012 15:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   В последните дни първите хора в държавата ни се надпреварват да ни "свалят звезди от небето" и да ни убеждават какво "светло бъдеще" ни очаква през следващата година и особено след изборите, още повече ако вкупом гласуваме доверие на сегашните управници. В това разбира се няма нищо лошо - в една политика поставена на пазарни принципи, всеки който иска да продаде нещо трябва да отдели съответното време и средства за реклама. Бавно и полека политическата реклама набира скорост и в нашата скромна община. Проблемът тук обаче е, че за близо ЕДНА  ГОДИНА нищо не се случи в градчето ни. Разглеждайки последните няколко броя на местния вестник виждам едни и същи еднотипни публикации, възхваляващи управниците, празни приказки и лозунги с поизтупан от тях 23 годишен прах. Дупките по улиците ни стават все по-големи,  боклуците все повече, а хората все по-малко. Като слушам бодряшкия ентусиазъм, които струи както от местните управници, така и от тези на национално ниво и особено унесените брътвежи на премиера, че догодина вече няма да сме най-бедната държава в ЕС и че сме се изкачили с 12 места по конкурентноспособност реших все пак да проверя как стоят нещата и да прочета прословутия Глобален доклад за конкурентноспособността, представен на Световния Икономически Форум. Ето го и него: http://www3.weforum.org/docs/WEF_GlobalCompetitivenessReport_2012-13.pdf . Няма да отегчавам читателите на форума с публикация на целия доклад. Всеки, който желае може да се запознае с него от горния линк. Тук ще се постарая да направя един кратък анализ и да се опитам да направя паралел, между оценките в доклада и община Оряхово. За основа на това използвам превъзходния анализ на гореспоменатия доклад направен от г-н Божидар Божилов и публикуван на сайта http://afera.bg/pozitsia/29710.html  (http://forumpromiana.blog.bg).
По глава първа- ИНСТИТУЦИИ показателите ни изпращат  на дъното. Слаба оценка  за законодателна, съдебна,  изпълнителна и подчинените й МВР, агенции, комисии, и местна власт. Цифрите говорят сами за себе си.  В община Оряхово е същото. Да си спомним заканите на сегашното ръководство на общината как виновните, довели община Оряхово до фалит щели да си понесат отговорността. Нито виновни видяхме, нито пък някой носи отговорност.

 ИНФРАСТРУКТУРА. Тук резултатите са отчайващи, а митът за ударното строене на  магистрали, пътища и качествения им ремонт, е просто разбит на пух и прах! Отново слаба оценка и само 15 места делящи ни от абсолютното дъно, като качество на пътищата! И разбира се отново липса на граждански контрол! В община Оряхово общата оценка би трябвало да е по-ниска и от най-ниската. Градът ни е може би един от градовете с най-разбити улици в България. От дългите ми пътешествия това лято аз лично не видях град с по-калпава инфраструктура от нашия и най-лошото е, че не виждам никаква перспектива това да се промени.


       МАКРОИКОНОМИКА. Глътка въздух на фона  на черните краски и малко сиво, отиващо към топлите цветове ни делят от дъното на черната дупка. Дали това е повод за радост и ОГРОМНА стъпка напред, според тиражираното в  някои печатни медии?  Според мен и някои финансисти, и икономисти този силно надут балон ще се спука и то много скоро, пращайки ни окончателно на дъното, откъдето няма излизане ! Аргументите за това недолюбвано от ГЕРБ черногледство се крият на първо място в рушащата се икономика (свиване на приходите в бюджета ) , увеличаващата се безработица и армията от социално слаби, и пенсионери, чиито процент от населението се увеличават стремглаво. Отворена е една огромна дупка в бюджета, която ще трябва да се запълва от нищото. Увеличаващите се данъци, такси, глоби и акцизи е нож с две остриета, който в един момент ще отреже здравата връзка на държавната власт към спасителния пояс и тя ще се удави във собствената си некомпетентност, алчност и сервилност към интересите на ненаситните международни корпорации и банки, или т.нар. икономически убийци!  Жалкото е че по пътя й към дъното  ще бъде повлечен и българският народ! Като прибавим и нуждата от спешна индексация на пенсии, и доходи, вследствие натрупаната около 30% инфлация за три години, положението не изглежда никак розово за родната ни МАКРОИКОНОМИКА. Да не говорим, че сред критериите формиращи общата оценка по този показател не фигурира  междуфирмената задлъжнялост, която към днешна дата надвишава почти двойно БВП. Тук няма как изобщо да направим паралел с община Оряхово и нейната почти несъществуваща икономика.

      ЗДРАВЕ И ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ. Лек напредък, но ние сами си знаем качеството на здравните услуги, а то е доста незадоволително! В община Оряхово можем да кажем, че няма никакъв напредък. След закриването на болницата липсват елементарни здравни услуги, а на мъглявите обещания за отваряне на филиали май вече никой не вярва.

     СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ. Тук сме сред развиващите се страни, но и доста далеч от времената отпреди 23 г.  Много точна формулировка, важаща изцяло и за община Оряхово.

     ЕФЕКТИВНОСТ  НА  ПАЗАРА   НА  СТОКИ. От изнесените тук резултати си отговаряме на въпроса: Защо в България инвестират чужди фирми със съмнителна репутация, а качествените инвеститори я заобикалят? По критерий – степен на стимулиране на преките чуждестранни инвестиции сме на незавидното – 124-то място и това е част от отговора на въпроса !  За това говорят и изнесените по-горе резултати за престъпността! Видно е че добрата инвестиционна среда не е само ниски данъци, митнически такси и евтина работна ръка.  Протекционизма спрямо едни инвеститори за сметка на други прозира от резултата по критерий - конкуренция на вносните стоки на вътрешния пазар -110-то място и е също фактор отблъскващ сериозните инвеститори.
     Анти-монополната политика също е управленски дефицит и то голям, съдейки по 108-то място по ефективност !
     Селскостопанска политика – 130-то място и 14-то пред последния по този критерий. Африкански страни, в които до скоро земеделието почти не е съществувало като отрасъл, са по-напред от България. Трагично, плачевно, отчайващо на фона на членството ни в ЕС и безбройните европейски програми и фондове  за „стимулиране”  на селското стопанство, и развитие  на селските райони.  Въпреки немалките средства заделяни от бюджета за държавни служители,  работещи  в регулирането и подпомагането на  този сектор.   Въпреки това , незнайно защо селата ни се обезлюдяват.   Пазарът ни е залят с евтин внос на  плодове и зеленчуци, със съмнително качество и се чудим защо се получава така,  и защо това ликвидира родното производство !? Никой не се сеща и по-точно не иска да го прави, че  дори в страни извън ЕС, неща като безакцизни горива, застраховки на селскостопанска продукция, редовно и адекватно субсидиране от бюджета, фючърсно кредитиране за производителите от големите прекупвачи , са все неща реални и обясняват конкуриращите родното производство стоки. Това са само част от мерките, които биха съживили със сигурност селското ни стопанство. Обединението им в  браншови организации и създаването на реално работещи борси, са също едни положителни мерки, които ще съкратят пътя на тези стоки до пазара, а съответно ще донесат по-големи приходи за производителя. Това трябва да си го извоюват самите производители с помощта и на обществото, защото сегашната политика е подчинена на апетитите на големите акули в този бранш. Много от тях са чужди и целта на налаганата  деструктивна политика е обезземляването на дребните и средни производители. За тази цел е нужна пълна забрана за изкупуване на земи от чужди фирми и физически лица. Ние пък в община Оряхово направо подаряваме земите си, още повече ако се яви френски или израелски инвеститор :)))

       ЕФЕКТИВНОСТ  НА  ПАЗАРА  НА  ТРУДА. И тук лек напредък, НО! Изтичането на мозъци продължава със пълна сила и минимализира шансовете ни за напредък по повечето от останалите показатели. Игнорирането на този проблем от управлявалите ни правителства през прехода, продължава и днес. Това е един ярък пример за огромния потенциал на българите, но неизползван, , благодарение на едно престъпно безразличие и липса на каквато и да е национално-отговорна политика. В община Оряхово дори сме по-напред. Тук некомпетентността е издигната в култ.

              РАЗВИТИЕ  НА  ФИНАНСОВИТЕ  ПАЗАРИ. Слаб 2 по критерий- конкуренция на финансовия пазар!  За цените - там отново сме на дъното и това говори красноречиво за пълната абдикация на държавата, от каквото и да е регулиране на предлаганите услуги от банките. А качеството на кредитиране и разумни цени са едни от съществените неща, необходими за траен икономически растеж. Отново нищоправене по този въпрос.

         РАЗВИТИЕ НА  ТЕХНОЛОГИИТЕ. Задоволителна обща оценка по този показател, но по някои от критериите сме също в трета категория страни. 125-тото място по усвояване на технологиите на фирмено ниво, обяснява и е част от проблема – малък обем на производство на стоки със висока добавена стойност, което пък от своя страна касае пряко икономическият растеж. Тук отново държавата не е на мястото си със изработването на пакет от мерки за стимулиране на високотехнологични производства и автоматизиране на производствения процес. Предоставяне на нисколихвени кредити и стартови данъчни облекчения за родните кандидати,  за развиване на такъв вид производство.

             РАЗМЕР  НА  ПАЗАРА. Тук изключително ниската конкурентноспособност на местните фирми на международния пазар – 90-то място, се обяснява основно със идентичната оценка на производството на  продукти с висока добавена стойност – 86-то място и разбира се също толкова ниската производителност на труда- 93-то място, което от своя страна вдига себестойността на крайния продукт. Причините за това ги изяснихме в общи линии по-горе. Обединението в  клъстери, като едно средство за защита на родните производители срещу конкуренцията на чужди стоки и повишаване на конкурентноспособността им е все още незнайно защо,  неизползван инструмент и според мен това 87-мо място не е реално. Най-вероятно сме още по-назад по този критерий. По отношение на маркетинга явно има още много да се учим.
 
         ИНОВАЦИИ. Запазва се старата и трагична тенденция, която праща кадърните, умни, способни, творците в трета глуха. Явно влагането на огромни пари в сектори,  нямащи никакъв принос към един дългосрочен икономически растеж е приоритет на бездарната държавна власт, управлявала страната ни през последните десетилетия. Препирането на мръсни пари ( милиарди) , в схеми за бързото им умножаване е част от протекционистката политика на управляващият ни елит спрямо престъпните групировки, а инвестирането в бъдеще не е на дневен ред. 

     С публикуването на този анализ не желая да обиждам никого. Просто искам да провокирам мисленето у хората. Лично аз се дразня от всяка една информация, извадена от общия контекст и използвана за подкрепа на една или друга теза. Още повече се дразня, че за вече почти една година абсолютно нищо добро не се случва в малкото и китно градче. Единствено слушаме хвалби колко новите били по-добри от другите, колко успешно работили, как едва ли не градът ни се превръщал в райско кътче. Всичко вървяло по мед и масло, но "лошите", сред които е причислена и моята скромна личност пречели и за това нещата не можели да се случват. За неуспехите било виновно старото ръководство...и така още три години...Защо ли това ми напомня вица за стария и новия директор и за трите плика в касата.







Гласувай:
10



1. анонимен - Тия от ГЕРБ минават една и съща шк...
11.09.2012 16:56
Тия от ГЕРБ минават една и съща школа.Повтарят в транс едно и също като се надяват мантрата за успехите им да се превърне в истина.За неуспехите им естествено са виновни всички преди тях.Когато числата говорят обаче и те мълчат.
цитирай
2. анонимен - Нали не си приписваш този анализ за ...
11.09.2012 17:01
Нали не си приписваш този анализ за свой?
цитирай
3. анонимен - Към автора на блога.
11.09.2012 17:03
Може ли да дадете връзка към българската версия на доклада?
цитирай
4. petranov - 2 - не, не си го приписвам. Ако сте ...
11.09.2012 17:09
2 - не, не си го приписвам. Ако сте обърнали внимание коректно съм цитирал името на автора г-н Божидар Божилов и линк към оригиналния анализ. Аз използвам този великолепен анализ за да покажа, че и в нашата община нещата стоят така, че дори и по-зле.

3 - оправих линка за сайта afera.bg можете да видите класацията там или в блога forumpromiana.blog.bg
цитирай
5. анонимен - Благодаря. Анализът наистина е ...
11.09.2012 17:17
Благодаря.Анализът наистина е великолепен и много точно описва родната ни действителност.
цитирай
6. анонимен - ВРЪЗКАТА..
11.09.2012 17:28
Ами връзката на българската, ореховска версия на доклада е много проста, анализа е "НИЩО "- не мръднахме към по добро вече 20 години, а пък тия последните години направо ни закопаха.На ти ГЕРБ народе !На нашия гърбец по 100 милионери на година!
Да не говорим за ореховския ГЕРБ-тоя Росенчо направо го шашнахме с тоя общински съвет.Боже, боже зам.кметовете неграмотни, от администрация бъкел не разбират камо ли да оправят бакиите в града ни.Прословутите дупки до ЦДГ станаха още по дълбоки, улиците ни още по разбити, уличното осветлението през лятото го включваха в 22.30 часа,сега започва учебната година,на децата ни от кв.Ботев все още не могат да подсигурят превоза , щото госпожата Еленкова си гледа само кефа не ги интересуват тия неща , няма кой да помисли че хората от града и околните села не могат да бъдат обслужвани за 1 ден от представители на НОЙ-Враца, а идва зимата и превозите стават трудни и въобще какво ли не!Не знаем какви дейности отчитат тези хора, защо не си очтетат дейноста във в-к Оряховска трибуна, за да могат да се попълват страниците .Дано дойде видов ден съграждани!
цитирай
7. анонимен - Некой градове улучиха на гербер...
11.09.2012 18:13
Некой градове улучиха на герберасти.Ама урехофските май са ги подбирали с конкурс по простотия.
цитирай
8. анонимен - Пияндурника Ивайло Вагината, дето ...
11.09.2012 20:35
Пияндурника Ивайло Вагината,дето е председател на съветниците нали не е герберас!Ама пък той е по прост и от най-простия бойков гъзолизец!Докъде го докарахме-копилета изхвърлени от собствените си родители да експериментират върху нас!!!!!!!!!
цитирай
9. анонимен - Герберас-педерас но облечен във ...
11.09.2012 20:44
Герберас-педерас но облечен във власт....така пееше Слави Трифонов.
цитирай
10. анонимен - И като се започнаха простотиите ...
11.09.2012 20:51
И като се започнаха простотиите отново, няма спирка.
цитирай
11. анонимен - Г-н Петранов направо съм изумен от ...
11.09.2012 20:56
Г-н Петранов направо съм изумен от вашата наглост....ама вие те бил много прост човек бе...въпреки -ИНЖ.-а.Как е възможно образована и интелигентна личнаст/за каквато претендирате,че сте/да не е в състояние да си даде сметка за действителното състояние на нещата ,както в Оряхово,така и в страната.с КВИ ПАРИ ХОДИХТЕ И ПО ЧУЖБИНАТА -ТА ДА НАПРАВИТЕ СРАВНЕНИЕТО...доста се е потрудила докторката-горката....да те хрантути и разхожда!Гнус ме е от мръсотийте,които се пишат тук.Гледах и сесия на общинският съвет-последната.. ама вие сте си жива карикатура там...ако си въобразявате,че с непрекъснатото си вдигане на ръка и взимане на думата ще излъжете някого за своята полезност....просто се заблуждавате.Не ви е местото дори да метете галерията камо ли да седите на столчето до масата и да репликирате.Когато човек прави нещо,редно е да си зададе въпросът до колко то е полезно и правилно-според вашата изкривена ценностна система едва ли ще си дадете реална сметка за вашето.Казвам ви-аз съм възрастен човек,дори не съм гласувал за ГЕРБ,но виждам стремежа на кмета да прави каквото може....разхождам се сутрин из града,разговарял съм с него на улицата и го разбирам....тича непрекъснато до София,мъчи се а спаси каквото може....Честно да ви кажа като гледам сесийте-само вие и Пенков не сте за там....дори вашите съветници от БСП-май започнаха да гласуват по съвест....осъзнавайки добрите неща ,които се правят.Хвани се в работа г-н Петранов-изкарай и ти 5 лева с образованието и ръцете си,с честен труд,махни се оттам-не е за теб тази работа.Не виждаш ли-май само ти си вярваш...че си някакъв коректив или опозиция....Този блог е просто една арена-в която се изявяват циничните,вулгарни простаци на тоя градец.И преди мен умни хора те съветват....вслушай се в мнението на по-възрастните....
цитирай
12. анонимен - към 11
11.09.2012 21:35
Като сте възрастен господин /Госпожо/ - похвала добре се справяте с чата!
Само група такива като вас си вярват ,че нещо се прави в тази община или пряко се засягате от вашата дейност


цитирай
13. анонимен - Коментар №11 е копи-пейст от друг ...
11.09.2012 21:45
Коментар №11 е копи-пейст от друг постинг.Наистина са много прости урехофските и салановски герберасти.Нищо не могат да измислят а само крадат.Щом почнаха и коментари да крадат.......
цитирай
14. анонимен - Вярно е копнат постинга. От пред...
11.09.2012 22:22
Вярно е копнат постинга.От предната тема 34ти коментар.Баси.....наистина са много прости тия урехофски гербераси.
цитирай
15. анонимен - анон.
11.09.2012 22:24
Има ли редовна линия за пътуване за прегледи и лечение до болницата
на др. гъндев във Враца,или др. гуленов ги извозва по единично???
цитирай
16. анонимен - Другаря ти Гуленов бавно и полека ...
11.09.2012 22:42
Другаря ти Гуленов бавно и полека измъква всичко читаво от болницата и го пренася в Гъндевата......на пациентите се показва правилния път......и друм.Който оцелее оцелее......останалите.....спасението на давещите се е изцяло тяхно дело......
цитирай
17. анонимен - От известно време се носи слух из ...
11.09.2012 22:58
От известно време се носи слух из Оряхово, че Петранов прави свирки на Дингила, за да го включат в някаква депутатска листа и да прецакат Ранка, отрочето на баба Цуца и по този начин да и отмъстят за загубените избори.
цитирай
18. анонимен - ПЕТРАНОВ, С БЛОГА СИ ДАВАШ ПОЛЕ ЗА ...
11.09.2012 23:27
ПЕТРАНОВ, С БЛОГА СИ ДАВАШ ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА НА КЛЮКАРИ И ЗЛОБАРИ.ТИ СИ ВРЕДЕН И БЕЗПОЛЕЗЕН ЗА ОБЩИНАТА.СМЯТАШ ЛИ, ЧЕ ПОМАГАШ ПО ТОЗИ НАЧИН НА НЯКОЙ?ЗА ЕДНАТА ПОПУЛЯРНОСТ И ЗАБЛУДАТА, ЧЕ ВЪРШИШ НЕЩО ПОЛЕЗНО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВРЕДИШ НА ОБЩИНАТА.ХОРАТА, КАТО ОТВОРЯТ ТЪРСАЧКАТА И НАПИШАТ ОРЯХОВО И ВЕДНАГА ПОПАДАТ НА ТВОИТЕ "РЕКЛАМНИ" МАТЕРИАЛИ ЗА ОБЩИНА ОРЯХОВО.човече, НАМЕРИ СИ ДРУГО ЗАНИМАНИЕ, ОРЯХОВО И БЕЗ ТЕБ ЩЕ ПРОСЪЩЕСВУВА!
цитирай
19. анонимен - Хей гербераси-педераси измислете ...
11.09.2012 23:31
Хей гербераси-педераси измислете нещо по оригинално от това копи-пейст.Ма то какво да искаш от хора с тикви вместо глави.Всеки ден ви гледам как правите свирки на гербераса кмет и на Вагината.Да не говорим за общинските курви известни на целия град.Що не сложите един червен фенер на общината и ги пуснете нощна смяна.Може пък да прокопса Оряхово тогава........па и вие.......
цитирай
20. анонимен - Задавал ли си си въпроса колко са ...
11.09.2012 23:42
Задавал ли си си въпроса колко са безполезни постингите ти.Мислиш ли, че допринасяш някаква полза на хората?Манията ти за величие те погубва,образованието ти не върши никаква работа.Мисля, че ще бъдеш по-полезен, ако започнеш наистина да работиш в интерес на общината, а не да злорадстваш от мишата си дупка.Хората отдавна разбраха, че връзките и познанствата, с които парадираше са само в твоите мечти и болно въображение.Безполезен си както за общината така и за семейството си!
цитирай
21. анонимен - Ще се окаже точен първия че гербе...
11.09.2012 23:52
Ще се окаже точен първия че герберасите минават някаква школа дето ги учат че като повторят нещо безброй много пъти то по чудодеен начин /в цвъчковски стил/ току виж станало реалност.Ех...мечти...
цитирай
22. анонимен - Браво Сланиняв!Следиш ли часовете ...
11.09.2012 23:55
Браво Сланиняв!Следиш ли часовете на коментарите?Минималната разлика?Пише ги един и същ човек,опитвайки се да създаде илюзията,че пишат поне трима-четирима.Наистина ,,популярността" на блога ти расте с часове и всички,които го четат,че даже и в ,,чужбина" получават невероятната информация от Оряхово колко боклуци живеят тук,а ти сврян в някой ъгъл,далеч от погледа на докторката лъскаш ,,бастуня" и получаваш необходимото сексуално удовлетворение,че някой е окалян и това не си ти.Това ли е представата ти за свобода на словото.Мнооого жалък си,Сланиняв!
цитирай
23. анонимен - Прави ли ти впечатление колко често ...
12.09.2012 00:02
Прави ли ти впечатление колко често започна да публикува теми Насранов.
Май го няма напоследък в класацията:):)
Сланинката се е изнервил напоследък и е принуден да се прави на анонимен за да има повече мнения, да го съжали човек!
цитирай
24. анонимен - Поредните доказателства за това че ...
12.09.2012 00:09
Поредните доказателства за това че имате тикви вместо глави като Главния Ви.....индианец.
цитирай
25. анонимен - Провериха 150 любители рибол...
12.09.2012 00:28

Провериха 150 любители риболовци
Инспекторите от сектор „Рибарство и контрол” към регионалната дирекция на агенцията по рибарство и аквакултури са обходили различни водоеми от началото на септември и са проверили 150 любители риболовци. Извършили са проверка по река Дунав в района на Козлодуй и Оряхово. Обект на контрола са били 26 любители риболовци и 5 лодки, извършващи стопански риболов. Съставен е един акт за любителски риболов без билет, като е иззета и въдицата на нарушителя. По сигнал от граждани, инспекторите са направили проверка и по река Ботуня в района на село Добруша. Там също е съставен акт на нарушител по закона за рибарство и аквакултури и е иззето едно рачило. През почивните дни е извършена проверка и по реките Искър, Малък Искър, Ботуня и язовирите “Лиляче”, “Бели извор” и “Дъбника”. Обект на контрола са били 125 любители риболовци. Съставени са 2 акта за риболов без билет на Искър и Малък Искър. Риболовните уреди на нарушителите също са иззети. В инспектираните търговски обекти в региона не са установени нарушения.
цитирай
26. анонимен - Оряхово
12.09.2012 02:33
Абе още ли не са го закрили това гнусно градче? Всички от околните села станаха "Оряховчани" ,а истинските отдавна се махнаха оттам!
цитирай
27. анонимен - Селайновчани се активизираха!...
12.09.2012 11:13
Селайновчани се активизираха!!!Замириса им на мърша и бързат да отхапят парче от града ни!!!Ей,байновци,на мърша мирише от общината и от вашите съселяни там!!!!А Оряхово е било и ще бъде!!!
цитирай
28. анонимен - Селайновчани се активизираха!...
12.09.2012 12:50
анонимен написа:
Селайновчани се активизираха!!!Замириса им на мърша и бързат да отхапят парче от града ни!!!Ей,байновци,на мърша мирише от общината и от вашите съселяни там!!!!А Оряхово е било и ще бъде!!!


И Господ е срещу вас, пратил ви е свлачища!Содом и Гомор, мръсни боклуци!
цитирай
29. анонимен - Селановчаните не са виновни!Ви...
12.09.2012 13:36
Селановчаните не са виновни!Виновни са мумиите в общинския съвет дето две думи на кръст не могат да вдянат но гласуват под строй и след това осребряват при гербераса-кмет гласуването си.Какво искате например от Велчеви?Тия за пари са готови не само града си да продадат!Или Ранка?Или пък Гуленов?Другите от миманса изобщо не ги броя.
цитирай
30. анонимен - анон.
12.09.2012 13:56
Не е редно,вече за втори път триете! Нещо нередно ли е да се пита за имената на
властимеющите,които в последно време са направили нещо добро за градчето ни,но ние не сме разбрали!?!?!? Назовете нещата с истинските им имена и имената на мислителите и деятелите за нашето добро!
Нека да ги знаем,за да можем да ги споменаваме с добро, и на следващите избори
отново да ни управляват!!!
Мисля,че няма нищо лошо в моето питане,че да го изтривате????
Нали няма да го изтриете???
цитирай
31. анонимен - Абе още ли не са го закрили това гн...
12.09.2012 15:46
анонимен написа:
Абе още ли не са го закрили това гнусно градче? Всички от околните села станаха "Оряховчани" ,а истинските отдавна се махнаха оттам!

Има ли истински урехофчани?Това градче е конгломерат от гета на цигани,турци,власи,индивиди с небългарски имена и пияници.
И един педерас, който трие!

цитирай
32. анонимен - Колко е готино да се ебаваш със се...
12.09.2012 15:48
Колко е готино да се ебаваш със селския идиот Мунчо - пишеш, той трие, пак пишеш, Мунчо пак трие!
цитирай
33. анонимен - Колко е готино да се ебаваш със се...
12.09.2012 15:49
анонимен написа:
Колко е готино да се ебаваш със селския идиот Мунчо - пишеш, той трие, пак пишеш, Мунчо пак трие!

цитирай
34. 4ukaistan4o - obi4aina gledka, otkarva6ta ni v ...
12.09.2012 20:20
obi4aina gledka, otkarva6ta ni v mizeriqta. ako ste sviknali s neq moje da zadylbo4ite "analizite"
цитирай
35. анонимен - Къф си ти бе галфон, дето се срамуваш ...
12.09.2012 20:31
Къф си ти бе галфон,дето се срамуваш от кирилицата и че си българин,ще даваш акъл.Айде бегай рови в кофите,клошар нещастен.
цитирай
36. nikolaycska - Селановски номера :)
13.09.2012 09:14
http://www.konkurent.bg/novini/20253/kozloduy-vze-30-slujebno-v-zonata . Като си помисля колко народна пара се отпуска из цялата страна на разни такива селски беци... Забележете още нещо - в почти фалиралата община Оряхово има три футболни отбора - Дунав Селановци, който е във В група и е единствения селски тим там, както и две оряховски формации в група от 10 отбора - http://bfu-tournaments.com/index.php?zid=70&aid=72&tid=123&sid=1031&cid=29124&t_p=8.
цитирай
37. анонимен - Пичове верно ли пияндето ивайло ...
13.09.2012 16:16
Пичове верно ли пияндето ивайло Вагината е пуснало опровержение по медиите че не било пияно когато го хванаха с 1.38 алкохол и търка нара в ареста?Май май гузен негонен бяга.От сигурно място научих че се води разследване срещу урехофските чукундури наречени полицаи за прикриването на Вагината.Този път май няма да им се размине и то защото пияната до козирката Вагина е звъняла наляво и надясно да търси помощ и то се е разчуло.
цитирай
38. анонимен - http://www. modernavratza. co...
13.09.2012 16:21
http://www.modernavratza.com/articles.php?id=4520&fb_action_ids=448388045204397&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_
цитирай
39. анонимен - То болница вече нямаме, но 3 футб...
13.09.2012 18:25
То болница вече нямаме,но 3 футболни отбора си имаме-егати простотията,олигофренията и наглостта!Дреме ни за на Вагината кръвната проба-той отдава се изложи селяндура,ритнитопка!
цитирай
40. анонимен - анон.
13.09.2012 18:48
То болницата я унищожиха,но за 14.09.2012 г. председателя на комисията по
здравеопазване /вероятно и главния еколог/ ще има специални виждания и предложения/лицемерни/ за възкръсване на болницата!!!
Дали същата личност ще върне поне частица от заграбеното от него самия-
имущество и документация?!?!?!
цитирай
41. анонимен - Селайновчани се активизираха!...
13.09.2012 19:54
анонимен написа:
анонимен написа:
Селайновчани се активизираха!!!Замириса им на мърша и бързат да отхапят парче от града ни!!!Ей,байновци,на мърша мирише от общината и от вашите съселяни там!!!!А Оряхово е било и ще бъде!!!


И Господ е срещу вас, пратил ви е свлачища!Содом и Гомор, мръсни боклуци!



Вие сеЛАЙНОвчани сте неграмотни, невъзпитани, откровено прости, нечистоплътни, смърдите на оборска тор, живеете в лайната на септичните си ями! Абе общо взето, както казват сте SECOND HAND PEOPLE (жалко, че сте необразовани и не можете да си го преведете това последното)!
цитирай
42. анонимен - Селайновчани се активизираха!...
13.09.2012 20:25
анонимен написа:
анонимен написа:
анонимен написа:
Селайновчани се активизираха!!!Замириса им на мърша и бързат да отхапят парче от града ни!!!Ей,байновци,на мърша мирише от общината и от вашите съселяни там!!!!А Оряхово е било и ще бъде!!!


И Господ е срещу вас, пратил ви е свлачища!Содом и Гомор, мръсни боклуци!



Вие сеЛАЙНОвчани сте неграмотни, невъзпитани, откровено прости, нечистоплътни, смърдите на оборска тор, живеете в лайната на септичните си ями! Абе общо взето, както казват сте SECOND HAND PEOPLE (жалко, че сте необразовани и не можете да си го преведете това последното)!

Хората от гетата да замълчат!Вижте колко конски кабриолети летят из Урехово,колко говеда изкарвате на паша и тогава се големейте пияници и наркомани нещастни!
цитирай
43. анонимен - Неграмотни или не, селановчани ...
13.09.2012 20:30
Неграмотни или не, селановчани винаги са управлявали урехофчани.Може и да ни смятате за хора втора ръка, но сме единни и не се плюем като вас кой е по-велик, а сте си същите безполезни лайна и промяна няма да има!
цитирай
44. анонимен - Е, вярно е, че промяна няма да има...
13.09.2012 20:47
Е,вярно е,че промяна няма да има-Селановци винаги ще си е село.
цитирай
45. анонимен - Що се отнася до това кой ще ни упра...
13.09.2012 20:48
Що се отнася до това кой ще ни управлява-пилците се броят на есен.
цитирай
46. анонимен - Що се отнася до това кой ще ни упра...
13.09.2012 20:59
анонимен написа:
Що се отнася до това кой ще ни управлява-пилците се броят на есен.

Следващия ви кмет пак ще е от Селановци, докато си вадите кирливите ризи така ще бъде.
цитирай
47. анонимен - И за това се иска акъл!А селановчани ...
13.09.2012 21:25
И за това се иска акъл!А селановчани имат ли толкова?
цитирай
48. анонимен - То болницата я унищожиха, но за 14. ...
13.09.2012 22:27
анонимен написа:
То болницата я унищожиха,но за 14.09.2012 г. председателя на комисията по
здравеопазване /вероятно и главния еколог/ ще има специални виждания и предложения/лицемерни/ за възкръсване на болницата!!!
Дали същата личност ще върне поне частица от заграбеното от него самия-
имущество и документация?!?!?!


Какво толкова ще има на 14.09?Сесия ли ще има или какво и от колко часа?Да дойдем да го питаме тия работи другаря Гуленов!!!!
цитирай
49. анонимен - И за това се иска акъл!А селановчани ...
13.09.2012 22:50
анонимен написа:
И за това се иска акъл!А селановчани имат ли толкова?

Имат и още как, щом втори мандат ви ебаваме, мисля че имаме.
цитирай
50. анонимен - Който се смее последен се смее на...
13.09.2012 23:33
Който се смее последен се смее най-добре!Ха-да видим кой ще се смее последен!
цитирай
51. анонимен - Не ви е много до смях, селановчани да ...
13.09.2012 23:42
Не ви е много до смях, селановчани да ви газят.Трябва да се примирите със съдбата си и вродената си глупост.Кой друг ще си разбие партийната организация/БСП/ преди избори освен идиотите от Урехово.Кой друг ще си изкарва кирливите ризи и ще доказва колко другите са по-големи идиоти от него?
цитирай
52. nikolaycska - Другарю 51, огромната част от сега ...
14.09.2012 09:23
Другарю 51, огромната част от сега живеещите в Оряхово са преселници от околните села. Кореняците-оряховчани са се изнесли масово в големите градове и в чужбина, докато в Селановци живеят основно хора със селановско потекло, тоест, те имат някаква обединяваща кауза. Миналата година разговарях с една жена, която живее от десетилетия в Оряхово, с висше образование и висок доход. Тя с нескрита гордост ми заяви, че на първи тур е гласувала за оня травестит и пладнешки престъпник Недовзривена Гоца, само защото е селановчанин. Макар, тя тя разсъждава като емигрант от арабските страни, заселил се в цивилизованата част на Европа, за себе си е права. Такава нескрита гордост, че са селановчанки, съм забелязвал неведнъж и в думите на курсистките ми, живеещи в Селановци.
цитирай
53. анонимен - http://www. konkurent. bg/nov...
14.09.2012 09:40
http://www.konkurent.bg/novini/20281/dunav-98-pobedi-trqvna-v-drqnovo
цитирай
54. анонимен - Напълно съм съгласен с Вас другарю ...
14.09.2012 11:04
Напълно съм съгласен с Вас другарю Николай, но докато при селановчани преобладава местния патриотизъм, Вие си имате едно лекенце/направо леке/, произхождащо от крадлива фамилия, което не се свени да плюе по всички местни, е как хората да повярват на урехофчанин.При осем кандидати за кмет на Оряхово, които живеят в града/не и знам произхода/ да ги победи селановчанин, тогава за какво говорим.
цитирай
55. nikolaycska - Другарю 54, тук в Оряхово се делим на ...
14.09.2012 11:54
Другарю 54, тук в Оряхово се делим на привърженици на дъртия, престъпен и ненормален дингилистичен Памперс и на негови врагове. За Памперса гласуват, както неведнъж съм писал - циганите, малограмотните селяни, пенсионерите, старите моми, разведените булки над 50 години, комшиите му от Пиздур маалъ и семействата на бившата комунистическа номенклатура. Тази голяма маса избиратели може да бъде неутрализирана единствено с гласуване против тях. Този начин на упражняване на право на глас, доведе до кметския стол един откровен дегенерат и безскрупулен мошеник като Недовзривена Гоца и една непозната за нас личност като сегашния кмет Жеков. Напълно естествено е да гласуваме за оряховчанин, но докато дъртия Памперс се явява на избори (а той ще продължава да се явява поне още 2-3 мандата), ние ще гласуваме за селановчанин, лесковчанин или марсианец (стига да е жител на общината). Като цяло, Жеков не създава негативни настроения у мен, а това че екипа му определено не става за заеманите от тях длъжности, си го обяснявам със сравнително ниските заплати в общинската администрация и с нежеланието му да се обгражда с опитни специалисти. На изборите водих майка ми с проходилката да гласува за него, но въобще не съм убеден, че ще има втори такъв случай от моя страна.
цитирай
56. анонимен - Другарю Николай, винаги ми е било ...
14.09.2012 21:53
Другарю Николай, винаги ми е било приятно да обменя мнение с умерен и разумен човек като Вас.Другото е лаене, а кервана си върви.Оряхово и общината биха били на друго ниво, ако се дискутира и чува мнението и на други хора, а не само на всезнайковци!
цитирай
57. анонимен - uc; 51
14.09.2012 22:28
Кирливите ризи,които ти наричаш -това са житейските грешки на хората.Няма нищо лошо и срамно да се казват ,за да се поучават хората.И селановчани са хора и те правят житейски грешки,но колко от тях имат умствен багаж ,за да дадат мнение.
цитирай
58. анонимен - Кирливите ризи, които ти наричаш ...
14.09.2012 22:37
анонимен написа:
Кирливите ризи,които ти наричаш -това са житейските грешки на хората.Няма нищо лошо и срамно да се казват ,за да се поучават хората.И селановчани са хора и те правят житейски грешки,но колко от тях имат умствен багаж ,за да дадат мнение.

Човешко е да се греши др.Петранов, но не се надценявай.За разлика от много селановчани ти си кръгла нула - безработен, изключвам пране, чистене и готвене, което отчиташ като високо интелектуален труд.Подценяването на други хора не означава, че си с нещо над тях.Приятни сънища нещастнико!
цитирай
59. анонимен - Много регистрации бе Петранов в ...
15.09.2012 22:29
Много регистрации бе Петранов в блог.бг,много положителни гласове за пейстнати постинги.Луд умора няма!
цитирай
60. анонимен - Днес, за да постигнеш нещо трябва ...
16.09.2012 13:05
Днес ,за да постигнеш нещо трябва или да си много умен или да си малко луд-малко подчертавам.Ако пък си и умен и луд-супер!
цитирай
61. анонимен - Човека не е много умен, ама е луд д...
16.09.2012 17:58
Човека не е много умен, ама е луд достатъчно.
цитирай
62. анонимен - към 61
16.09.2012 22:33
Кой е този?
цитирай
63. анонимен - Кой е този? Този дето сам си гла...
16.09.2012 23:26
анонимен написа:
Кой е този?

Този дето сам си гласува в блога с +.
цитирай
64. анонимен - Ники, много хубави клипчета слагаш ...
17.09.2012 15:49
Ники,много хубави клипчета слагаш в блога.
цитирай
65. анонимен - Ники, блога е супер. Клиповете, ...
17.09.2012 15:58
Ники,блога е супер.Клиповете,които слагаш също.И общо взето видяхме лицата на много хора,които ни заблуждаваха по всячески начин.
цитирай
66. анонимен - +++++++++++++++++++++++++++...
17.09.2012 16:18
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
цитирай
67. анонимен - +++++++++++++++++++++++++++...
17.09.2012 16:29
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
цитирай
68. анонимен - +++++++++++++++++++++++++++...
17.09.2012 16:32
анонимен написа:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

цитирай
69. анонимен - +++++++++++++++++++++++++++...
17.09.2012 16:33
анонимен написа:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

цитирай
70. анонимен - Ники, блога е супер. Клиповете, ...
17.09.2012 16:35
анонимен написа:
Ники,блога е супер.Клиповете,които слагаш също.И общо взето видяхме лицата на много хора,които ни заблуждаваха по всячески начин.

Ти,ако си чакал Сланинявия да ти ги покаже,си много изостанал!
цитирай
71. анонимен - Ники, блога е супер. Клиповете, ...
17.09.2012 16:37
анонимен написа:
Ники,блога е супер.Клиповете,които слагаш също.И общо взето видяхме лицата на много хора,които ни заблуждаваха по всячески начин.

Ти,ако си чакал Сланинявия да ти ги покаже,си много изостанал!
цитирай
72. анонимен - Често е много трудно да разкриеш ...
17.09.2012 22:03
Често е много трудно да разкриеш лицата на умелите манипулатори.Анонимността предпазва от саморазправа,а също и от уволнение.
цитирай
73. анонимен - Често е много трудно да разкриеш ...
18.09.2012 00:17
анонимен написа:
Често е много трудно да разкриеш лицата на умелите манипулатори.Анонимността предпазва от саморазправа,а също и от уволнение.

Истинския манипулатор в 141 постинга и десетки коментари не си крие името.
цитирай
74. анонимен - Затова пък други също истински м...
18.09.2012 17:26
Затова пък други също истински манипулатори много неумело се прикриват.
цитирай
75. анонимен - За какво ще се отнася петъшната с...
18.09.2012 17:28
За какво ще се отнася петъшната следобедна сбирка в галерията-пак ли прах в очите?
цитирай
76. анонимен - Иди и виж, като си толкова любопи...
18.09.2012 18:28
Иди и виж,като си толкова любопитен.И си вземи очила против прах!
цитирай
77. анонимен - Ще ви дават заплатите от болницата!
18.09.2012 18:29
Ще ви дават заплатите от болницата!
цитирай
78. анонимен - анон.
18.09.2012 18:50
Др. гуленов вероятно ще върне заграбеното имущество и завлечено във вива медика!!!
Др. балев ще изплаща заплати от продаденото желязо и радиаторите!!!

И вероятно ще има присъствие на дупетати и бивши министри,а вероятно и бивши управители!!!
цитирай
79. анонимен - анон.
18.09.2012 19:03
Др. гуленов вероятно ще върне заграбеното ни имущество и отнесено във вива медика на гъндьо!!!
Др. балев ще дава заплати от продаденото желязо и радиаторите, а младенчо ще дава пари от спечеленото в белослатинската болница!!!
Вероятно ще има и присъствие на дупетати и бивши зам. министри,а може би и
бивши управители,милеещи за бъдещето на Оряхово!!!
шарковите задължително ще присъстват,за да изложат своите велики идей,заедно със сем. илиеви и др. гуленов за бъдещото здравеопазване в градчето ни!!!
цитирай
80. анонимен - Това предизборен PR-ли е?Като ще ви ...
18.09.2012 20:21
Това предизборен PR-ли е?Като ще ви оправя,, за 800 дни,,.
цитирай
81. анонимен - uc;79
18.09.2012 21:12
Ако е така-голямо уважение ще ни окажат -само бивши!
цитирай
82. анонимен - Кочев като виден гербер ще поеме ...
18.09.2012 21:53
Кочев като виден гербер ще поеме отново болницата и пак ще дава хиляди заплати.Всичко ще тръгне......ама на куково лято.
цитирай
83. анонимен - По цяла заплата или по половин както ...
19.09.2012 20:13
По цяла заплата или по половин както през последната година?
цитирай
84. анонимен - ще
19.09.2012 20:29
Ще видим заплати на пут...н ден.
Дали слънчицето да не ни направи по една св...а.
цитирай
85. анонимен - по
19.09.2012 20:36
По един квадратен за вас малоумници!
цитирай
86. анонимен - Почетни гости ще са дупетата Янко ...
19.09.2012 20:42
Почетни гости ще са дупетата Янко Здравков,Антонио Георгиев и Гъндев!!!!!
цитирай
87. анонимен - А самите тях кой трябва да ги почете с ...
19.09.2012 22:21
А самите тях кой трябва да ги почете с присъствието си?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petranov
Категория: Политика
Прочетен: 5798023
Постинги: 266
Коментари: 13160
Гласове: 3155
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031