Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2013 23:14 - ТАЙНАТА ПРИЧИНА ЗА "ХОМОСЕКСУАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ", Елена Свитнева, Любомир Чолаков
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2692 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Администрацията на президента Обама или допусна голяма пи-ар грешка - или нанесе целенасочен удар по американските евреи, като фактически официално призна наличието на т. нар. "еврейски заговор". Логическият извод, който последва, волно или неволно, е, че именно този заговор се оказа в дъното на решението на няколко американски щата да узаконят "еднополовите бракове".

Вице-президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че това узаконяване е станало само благодарение на огромния принос за американската демокрация, който принос е даден от еврейското наследство и еврейските принципи.

 

image

Джо Байдън

 

Скандалната реч на вице-президента Байдън беше произнесена по време на честването на заслужилите американски евреи, устроено от Демократическата партия. Ораторът благодари на евреите за пропагандата на лесбийството, педерастията, бисексуалността и транссексуалността (ЛГБТ), изказа им признателност за тяхната помощ по въпроса за узаконяването на "еднополовите бракове" чрез контрола върху дейността на Холивуд и на всички медии, без който контрол лобирането в полза на хомосексуалистите не би имало такива впечатляващи резултати.

Байдън каза:

- 85% от всички промени, извършени напоследък в Холивуд и в обществените медии, станаха възможни само, защото тези отрасли се ръководят от евреи, чието влияние е огромно... наистина огромно!

Той отбеляза също така влиянието на евреите в областта на "... промените в имиграционното законодателство, на движението за граждански права и в постиженията на феминизма".

Присъстващите там представители на еврейски обществени организации и крупни фигури от еврейския бизнес сега не на шега се страхуват за своята безопасност и смятат, че такива речи може да се превърнат в козове в ръцете на противниците им.

Но има и други евреи, които не са толкова стеснителни, като например Джоел Стейн, който написа в своя сензационна статия в "Jerusalem Post":

"Никога в живота си не съм бил толкова разочарован от анкета. Днес около 22% от американците вярват, че киното и телевизионната индустрия се управляват от евреи, за разлика от почти 50% през 1964 г. Лигата по борба с дифамацията, която публикува резултата от тази анкета преди месец, смята, че тези цифри показват победа над "стереотипите". Всъщност те просто показват колко е оглупяла Америка" - пише Стейн.

(Преводът на статията на Джоел Стейн може да прочетете ТУК).

После той изброява видните ръководители на Холивуд:

Президентът на "Нюз корпорейшън" Питър Чермин - евреин;

Председателят на "Парамаунт пикчърс" Бред Грей - евреин;

Главният изпълнителен директор на "Уолт Дисни къмпани" Робърт Игер - евреин;

Председателят на "Сони пикчърс" Бари Майер - колко неочаквано, холандски евреин;

Председателят на "Уорнър брадърс" Бари Майер - евреин;

Генералният мениджър на "Си Би Ес корпорейшън" Лесли Мунуз - толкова евреин, че братът на дядо му е първият министър-председател на Израел;

Председателят на "Метро Голдуин Майер" Хари Слоун - евреин;

Генералният директор на "Ен Би Си Юнивърсъл Джеф Цукер - евреин.

Разбира се, в това няма нищо чудно - защо шефовете на холивудските компании трябва да бъдат гои, щом самият Холивуд е основан от евреи? Така например, сред родоначалниците на фабриката за мечти са:

Карл Лемли - "Юнивърсъл пикчърс";

Адолф Цукер - "Парамаунт пикчърс";

Уйлям Фокс - "Фокс филм корпорейшън"

Луис Б. Майер - "Метро Голдуин Майер"

Хари, Сам, Алберт и Джек Уорнър - "Уорнър брадърс".

Както е известно, именно киното оформи не само главните принципи в начина на живот през 20-ти век, но и заложи самите принципи на отношенията в съвременния живот. Е, чрез примера на речта на вице-президента Байдън стана ясно, че американците не само признават това, но и са благодарни, че живеят в общество на консумативизъм, еднополови бракове и войни. Това, разбира се, си е тяхна работа. Но дали първият президент на САЩ Джордж Вашингтон щеше да е доволен от речта на Джо Байдън?!  Защото ето какво казва Вашингтон:

"Те действат срещу нас повече, отколкото вражеските армии. Те са сто пъти по-опасни за нашите свободи и за онези важни дела, с които се занимаваме. Можем само да съжаляваме, че всеки щат не ги е изтребил отдавна като вредители за обществото и най-сериозни врагове за благополучието на Америка". (Източник: "Максимумът на Джордж Вашингтон", Ейпълтън и Ко).

Но, разбира се, сега са други времена и всеки, който би се осмелил да произнесе такива думи, ще се прочуе като фашист и "антисемит" - както, например, сенаторът-демократ от Южна Каролина Ърнест Холингс, според когото Буш реши да нападне Ирак, за да угоди на Израел и да си спечели подкрепата на американските евреи на предстоящите избори. По мнението на Холингс, главни виновници за войната с Ирак са заместник-министърът на отбраната Пол Улфовиц и бившият съветник в Пентагона Ричард Пърл - и двамата от "богоизбрания народ".

А пък онези, които говорят за "заговор на световния финансов елит (да се споменава, че повечето банкери и финансови магнати са именно евреи, също се смятат за неприлично), биват смятани за луди, за хора извън нормите и стандартите - а нормите и стандартите в обществото се създават от медиите и от... е, да, разбира се - пак от Холивуд...

 

Философът Валерий Коровин смята, че тук американците изпадат в ролята на "междинния враг". Те биват използвани като обикновена биомаса за борба срещу руснаците - понеже традиционните руски ценности представляват бариера по пътя на финансовия елит към световно господство.

Според него целите и принципите на руския и еврейския народ си противостоят твърде отдавна.

 

image

Валерий Коровин

 

Ето какво казва директорът на Центъра за геополитически експертизи, заместник-ръководител на Центъра за консервативни изследвания на Социологическия факултет на Московския държавен университет и член на Евразийския комитет Валерий Коровин:

 

- Според мен Джо Байдън знае какво говори. Това е свързано с обстоятелството, че евреите са древен библейски народ, проникнат от чувство за месианство. Този народ вижда света и историята на развитието на човечеството именно през призмата на своето месианство. Всичко това се концентрира в много сложен модел на еврейската есхатология (виждане за т. нар. "край на света" - б. пр.), в догматиката на юдаизма.

Пълноценният евреин - тоест юдеинът, разглежда в контекста на развитието на своя народ всичко, каквото се случва в света, всички политико-социални трансформации. И по принцип вижда историята на човечеството като поредица от събития, които се въртят главно около "богоизбрания народ", за какъвто се смятат...  Ето защо няма нищо странно в това, че те поставят сами себе си в центъра на световните процеси. И не само се поставят - това е присъщо на много народи и етноси, в етносоциологията се определя като "етноцентризъм". Но и активно участват в промяната на хода на историята на човечеството.

Строго погледнато, месиански в историята на човечеството са два народа - старозаветният еврейски народ и новозаветният руски народ.

Руският народ се е натоварил с мисията да запази Православната вяра в момента на прехода на центъра на Православието от Византия в Русия - от Втория Рим (Константинопол) в Третия Рим (Москва). И двата народа виждат историческите събития в контекста на своето развитие. Различни са само критериите им за "Добро" и "Зло" - а като последица са различни и методите, които евреите и руснаците използват за постигане на своите цели.

Ако за евреина, условно казано, пълноценен човек е само евреинът, а всички други хора са някаква вторична субстанция, чиято ценност в определени ситуации може да бъде пренебрегната, то руският човек, напротив: според израза на Достоевски, той е "всечовек". Руският човек по начало приема всички други хора като равни на себе си, като свои, и изключва от "своите" единствено  онези, които сами категорично отхвърлят това.

Изхождайки от тези противоположни подходи, се различават и средствата за постигане на съответните месиански цели.

Евреите действат чрез чисто социален негатив.

Руснаците използват за постигане на своите цели общочовешката нравственост. Именно затова руснаците често губят технологично в съревнованието с другия месиански народ.

Всяко традиционно общество представлява цялостен, сплотен, мобилизиран организъм, способен да даде отпор или поне да бъде конкурент на месианството на еврейския народ, който разглежда всички други народи в тази връзка като конкурентни социални субстанции. Оттук се появява и стремежът да бъдат намалени възможностите на народите-конкуренти чрез разрушаване на техните традиционни ценности - това отслабва всеки един народ и създава чувство за вътрешно разделение и разпокъсаност.

По този начин всеки един народ може да престане да бъде конкурентноспособен. И, ако се разглеждат световните процеси в контекста на месианската есхатология, на диалектиката на цивилизационното противопоставяне през историята на развитието на човечеството - тогава става ясно, че единственият начин да бъде отслабен руският народ е разрушаването на неговата религия и традициите му, както и на социалните настройки, произтичащи от тях.

Но не е възможно да разрушат традициите на един народ, без да бъдат засегнати от останалите народи, без да се създаде необходимия контекст за целта - това ще изглежда подозрително и ще предизвика съмнения у руснаците, че се извършва целенасочено разрушаване именно на руския народ. Ето защо за реализиране на тази цел се създава съответен контекст. Тоест, разрушаването на традиционните обществени основи трябва да изглежда не само руско явление, а общо такова, което протича навсякъде.

От тази гледна точка за целта си заслужава  да бъде унищожено моралното богатство на десетки други народи, които за "богоизбрания" народ не са ценност, а просто "материал за разход", който може да бъде използван за по-висша цел: разрушаването на конкуретния месиански народ.

Всъщност БОРБАТА Е ЗА СЛЕДНИЯ ПРОЕКТ: КАКЪВ ДА БЪДЕ КРАЯТ НА ИСТОРИЯТА?

В крайна сметка върху принципите именно на онзи народ, който победи в последните времена, ще бъде завършена досегашната човешка история - и, съответно, неговите принципи и възгледи ще залегнат в основите на НОВИЯ СВЯТ.

Оттук следва изводът, че Америка е само инструмент за постигането на висшата месианска цел на "богоизбрания народ". Съответно,      гражданите на САЩ се превръщат в "биомаса за разход", служеща за постигането на тези висши цел на народа, който, по негово собствено убеждение, е претърпял достатъчно гонения, преживял е разпръсването си по света - "галут", и сега е заслужил правото да доминира и господства навсякъде, където е достигнал висши позиции.

 

Превод: Любомир Чолаков

Източник: www.nakanune.ru

 

Този превод е обект на авторско право. Препубликуването му изцяло или отчасти се разрешава само с посочване името на преводача и даване на линк.

копирано от:
https://sites.google.com/site/demokraturailidictatura/razkonspiriranata-konspiracia/tajnata-pricina-za-homoseksualnata-revolucia




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312069
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031