Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2020 11:06 - НАГРАДИТЕ НА ЦЕНТЪРА ЗА 2019 г. - ПУБЛИКУВАНИ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 662 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПОСЛЕДНАТА  НИ  ЦЕНТРОВА  ПРИДОБИВКА – БАЗА „КЬОПЕКЧИСИКИДЖАНКЮПРЮ” ДО ГРАД КИРКОВО

 

    Това е първата ни база от трите, които ще работят с програми за аналииз относно нетовата антропология на участниците в социалните мрежи, която става все по-динамична и на която Центърът придава все по-голяма тежест при работата си с масите.

   Следващата ни база ще бъде оборудвана с програми, предназначени да ги боравят нетови психоанализатори. Мястото й за сега не може да бъде осветлено. Верният психоанализ на нетовите потребители и неговото динамично, съобразено с времето ни управление става приоритет на кибергибридните офицери от Центъра. Тяхната дейност ще бъде управленье на мисленето на хората с лабилна психика, насочването му в определена посока и неизлизането му от центровите рамки.

   Третата база ще бъде оборудвана с програми за работа с жените, активни нетови участнички, като ударението кибергибридниците ще  поставят върху тези от тях, които са с погрешна самоценка,  - основание достатъчно, да бъдат те манипулирани и мисленето им насочвано в посока, която желае Центъра.  Всеизвестно е, че има такива „обекти” – дами, считащи се за гениални, но освен негениални те не са дори генитални. Човек не би се осмелил никога да каже това директно на някоя жена, оти тя ще го скондапца! Специализирани да боравят с точно такъв матриал кибергибридници – да управляват мислите и действията им, напр. когато пишат в нета или си подават глъсчето на избори  - ще ги докосват нетово с вещина по най-чувственото им място и така ще управляват мисленето им в интерес на Центъра. Тази база е почти готова, но докато не докато не бъде свързана с някой от стационарните пътници на Центъра от системата ДОНОС, мястото й остава засекретено.  Ще осветля обаче нещо друго - като съветник в тази база ще поканим г/н ВВ1951, който има  всеобъемляющий опит с гинеките. Според кадровото му досие той е имал контакти с такъв брой жени, колкото звезди има по небето, включително и с първата жена министър-председател на Гърция, наш оперативен работник с агентурен псевдоним Климактерикос Гинекас.

    В Базата ни в  Кьопекчисикиджанкюпрю се проведе импровизиран конкурс за нетови антрополози. Аз участвах извън него, защото имам подадине към тези неща и исках да вдигна нивото му.  Темата бе  „Кой и защо подметна в нета  пениса за къща на Бойко в Барселона”. Моята версия се оказа същата като тази на Центъра и аз получих оценка 100%, докато следващият бе с оценка 33%. В случая оценките не се дават в точки по единадесетобалата система на тричленката, а в проценти. Въвеждам и тагове за версиите по казуса с къщата на Боко:

  Дилафи – Йончева и проф. Христов, приказчик от горе – Путин, заказчик – Радев.

  Основание: Дестабилизиране на страната, влошаване на имиджа й пред ЕС, препятствия преди влизане ни в еврозоната и Шенгенската зона.

   Високата ми оценка ми носи допълнителни доходи и възможности да пътувам по страната служебно.

 

    При откриване на базата бяха обявени почетните награди на Центъра за носители на високи звания в два раздела - за най-висока интелектность, „Мая Манолова”, непостижимо недостижима в тази ниша и за най-висока умность „Румен Радев”, и той на много висока висота в тази ниша.

   За носител на престижната награда „Мая Манолова” за 2019 с 23, 441 г. от 33 възможни бе отличена госпожата с псевдоним Цветанка. С доста по-малко точки от нея /само 11, 00/ бе класиран журналистът Георги Атанасов с псевдоним Зазунеков, преквалифициран от спортен на политически журналист.

   За носител на престижната награда „Румен Радев” за 2019 г. с 19, 001 т. бе отличен господинът с псевдоним Черпонопръцко. След него, но доста близко с 18, 333 т. бе класиран журналисът Кеворк Кеворкян, с псевдоним Мишока.

    Тъй като тази година нямаше цветисти фигури за номиниране, отличихме тези, отчитайки, че в сравнение с предишните тези са посредствени нетови изявники и изявници. За да повишат оценката си Центърът има предоставя възможност да дадат правилни отговори с мотиви към тях за връзката между следните три обекта – първите, които бяха нетово антрополизарани от нас:

   Полковник Гундяев,

   диригентът Гергиев и

   президентът Радев.

   Аз съзнавам, че АНАЛизът, който трябва да се направи е доста сериозен, затова леко насочвам отговорите на тазгодишните призьори в правилната насока, ако желаят да си понаеректират оценките:

   Има ли нещо общо в личностните характеристики и в деянията на тези три обекта, напр. един и същ обект да им повелява, да ги наактивирва по казус или в ежедневието им. Напомням, че, всяко твърдение или предположение трябва да бъда подкрепено с железни, необорими мотиви, иначе оценките могат да станат  и още по-ниски.

   Острожное вниманье при ответами соблюдайте...

 

  

  

  





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188280
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031