Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2018 18:15 - Прогноза за Франция – Хърватска
Автор: botev196 Категория: Спорт   
Прочетен: 956 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
 

Огромната умора във футболистите на „Шахматистите“ след тези 3 двубоя с над 120 минути игра във всеки у тях, както и ден по-малко почивка, ще се отразят на играта им на финала. А там ги чака не само най-скъпият отбор в света, но и най-добрият до момента тим на Франция.

 

Едва ли след малко случайната титла на Португалия преди 2 години, Хърватска е готова на втора сензация, където отново жертвата да са „Петлите“. Най-логичното в този финал, което може да се случи, е победа на символичният домакин още в редовните 90 минути.

 

Мнението на феновете

 

Иван К.

"Хърватите не са толкова силни , колкото феновете им си мислят, защото победиха много , ама много слаби отбори и то след продължения и дузпи, не че хърватите са виновни за слабостите на другите отбори , да са играли , просто заради победите им се създаде една илюзия за силата на хърватският отбор. Французите са много по добри от тях , по добре играят , но хърватите имат своите шансове и със съвсем малко късмет спокойно могат да си ги бият."

 

Rim

"Най-добрите футболисти на Хърватия играят в Западна Европа! Направили са име и състояние в Западна Европа! Научили са се как се играе добър футбол в Западна Европа! Връщат се за един месец в Хърватия и стигат до финала, макар и в повечето случаи след продължения и дузпи! Това е голям успех за малката балканска страна, но мисля че ще бъде последният!

Франция е фаворит.

Франция ще бъде новият световен шампион!"

 

selqnin

"Хърватите имат своите шансове и съм убеден, че ще направят свръхчовешки усилия за да се възползват от тях по възможно най-добрият начин!"

 

Elysium

"Само хора, които не разбират от футбол, могат да пишат за обречени отбори, още повече когато става въпрос за финал на СП и между отбори, пълни със т.нар. звезди. В Хърватска играят титуляри на Реал М, Барселона, Ливърпул, Ювентус, Монако, Атлетико М, Интер М, обаче били обречени хората. Разбиха Аржентина, обърнаха Англия, издържаха им нервите на два пъти при дузпите. Е, какво повече да направят, за да бъдат сложени наравно с един отбор като Франция, който като единици също говори много на хартия, но пък като игра въобще не впечатляват (авторът на статията явно гледа футбол само на СП и ШЛ).

Като фен на Атлетико М и Гризман ми се иска той да двигне титлата, но пък хърватите ще служат десетилетия наред като пример за всяка по-малка страна, че невъзможни неща няма, а в това има романтика :) "

 

Darcas

"Французите са психически лабилни, нямат тази спойка на хърватите като отбор. Като индивидуалности са звезди, но им липсва хъс. Прекалено прагматичност в тяхната игра, докато хърватите влагат истинска страст и жажда за победа. Този мач не е въпрос на класа, този мач е въпрос на хъс, мотивация и мъжество. "

 

Alex Prime

"По принцип Франция е фаворит, но когато един отбор стигне финал, значи излиза за титлата, така че няма място да се говори за обреченост. Преди 4 години също се очакваше Германия да спечели срещу Аржентина и наистина стана така, но много по-трудно, отколкото полуфиналните мачове на двата отбора предполагаха."

 

Не съм футболен експерт но такива прогнози са ми малко странни. Струва ми се, че всичко може да се очаква.




Гласувай:
2



1. barin - Здравей, botev196. От финал всичко ...
15.07.2018 05:47
Здравей, botev196. От финал всичко може да се очаква, дори и слаб отбор да изиграе мача на века и да победи. Преди две години Франция изпусна купа у дома, сега отново е на финал. Бори се дори за по-престижен трофей. Хърватите са силни, но са играли три продължения( все едно още един мач). На повечето места дават равни шансове.
Поздрави!
цитирай
2. botev196 - съгласен
16.07.2018 09:28
barin написа:
Здравей, botev196. От финал всичко може да се очаква, дори и слаб отбор да изиграе мача на века и да победи. Преди две години Франция изпусна купа у дома, сега отново е на финал. Бори се дори за по-престижен трофей. Хърватите са силни, но са играли три продължения( все едно още един мач). На повечето места дават равни шансове.
Поздрави!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: botev196
Категория: Новини
Прочетен: 55882
Постинги: 57
Коментари: 18
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031