Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2015 00:36 - Образа на Abraxas във филма "Jupiter Ascending"
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 5981 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„Появихме се от сенките за да разпръснем светлината на Abraxas, Истинския Бог, над този невеж свят, да донесем просвещение на всички вас“ - Илюминати


Думата за велик (great) в древен Шумер била изписвана MAKh или МАКH. Е кажете ми сега как човек да не похапне МАKhедонска наденица с много Е, да не отпие чаша МЕKhанджийско с много сулфити и да не се подсети за .....Александър МАKheдонски! Просто няма как! От велики хора произлизат днешните македонци, някой ден ще завладеят света oтново, ще установят Македонска Династия и Нов Македонски Ред (НМР). Тежко и горко нам, дето постоянно ги вземаме на подбив, не съм пророк и не искам предварително да омаловажавам настоящата тема, която e с гриф „special” и определено има какво да ви предложи като gnosis. И като говоря за виното се сетих, че обикновено качествената информация е като процеса по стареене на виното – става по-добро с напредване на възрастта му, so ако сега информацията, която прочетете по-долу ви се стори некачествена, изчакайте няколко стотин години за да я прочетете отново, нямате толкова време? ОК, задоволете се с това което имате. Тази тема не е типичен анализ, тя е по-скоро съвкупност от наблюдения, корелации и заключения, подплатени с информация от различни източници (включително и моя милост), така, че не е изключено някъде да се сблъскате с противоречия. От колкото повече източници идва информацията, толкова по-различаваща се сама по себе си е тя, за пример мога да дам следната пословица „от разказите на червената шапчица, винаги вълка ще бъде лошия“. Нека да чуем и историята на вълка; нека да видим нещата малко по-широкообхватно. Дните на тесните специалисти са преброени, само изчакайте няколко стотин години, някой го могат защо не и вие!


Гностическия образ на Аbraxas
image


Аbraxas (Аbrasax) във възгледите на гностиците е върховния бог. Някой го превеждат като „Великия Владетел“ (Great Archont). Гностицизма като доктрина е възприета от различни тайни общества и най-вече илюминати. В ранната епоха на християнството (I-II век) възникват много еретически секти, които се опитват да съчетаят новата религия с езичество и юдаизъм. Според учението един от всичко което е, се е зародил първи, той се е нарекъл Аbraxas, а от него в по-късен етап са произлезли други 365 божества (духове) в това число и исуската.

SPCTTR.: Последното изречение е много интересно в цели два аспекта: първо намеква идеята за възникването на Източника, и второ, че от него произлиза всичко, в случая - 365 божества (духове), между които и самия исус. Гностиците използват това име (Аbraxas) за да нарекат нещо което не може да бъде наречено. „Abr/Аbh” означава „баща“, може би от там произлиза и християнския мит, че бог е „отец/баща“ и има божи син , които е инкарниран тук на Земята и ще спаси бедните по default человеци. След като знаем, чий син е прословутия исус, а именно син на Мария/Изида, резонно можем да си зададем куп въпроси, на които отговора ще бъде лесен, примерно знаем, че Кралицата на Орион сред много светове се знаела като „Велика Пустота“, аналогия на Източника – създателя на всичко което е. В откъс от книгата „Произход и история на империите Орион и Сирус“ четем:

"Когато Кралиците се издигнали на трона, поради тяхната голяма власт скоро започнало да се вярва, че управляващата Кралица на Империята AYA била абсолютният представител и въплъщение на самата „Велика Пустота“:

... Тя била Единствената манифестация на Великото Съзидание...
... Тя била Абсолютната Небесна Майка...
... Тя била Вечна, Тя била Всемогъща и Тя била Всезнаеща...
... Тя, Кралица AYA, била въплъщение на Празнотата, Тя била Единствената, от която всички неща произлизали и към Която всички неща се завръщали“


Култа към Юпитер-Амон, които става Abraxas

От най-древни времена, планетата Юпитер е била почитана като бог, никоя друга планета или звезда не е получавала толкова почит и уважение колкото тази, дори Сатурн и огнената топка в небето позната ни като Слънце не са се доближавали ни най-малко до тази велика почит (би трябвало да е ясно защо точно това име е избрано като главен герой в филма „Пътя на Юпитер).

image

На снимката отгоре е изписано Jupiter Hammon, Което с две думи значи Юпитер-Амон. В различните народи Юпитер е почитан под различни имена, като например в гръцката митология той е бог Зевс, в древен Египет е Озирис*, мъжа на Изида, при вавилонците той е бог Мардук (RA), а за шумерите е Нибиру, сирийците са знаели Юпитер като Адон или, забележете, Атен (АТ-EN). При англо-саксонци и викингите това е Один. Обърнете внимание на картинката по-долу, на нея е изобразен Один, които е много сходен с картината на Юпитер-Амон горе, както и символичното изображение на Бафомет, вместо рога Один има криле на главата си. Всички тези прилики между рогата и окраските по главите на тези богове не са случайни и не са нарисувани ей така за разнообразие.

* Една от моите теории гласи, че титлата Osiris е съвкупност от ОS и Iris, като OS може да бъде изписвано и като OZ, което се превежда като „велик“. За тези от вас, които не са внимавали в час по анатомия, Ириса (дъговица, iris) е най-предно разположената част на увеята и представлява отвесно разположена мембрана с кръгъл отвор в средата, наречен зеница. В такъв случай дали може да транслираме въпросната титла като „Великото око“? Всъщност OS може да бъде и съкращение от първите букви на империите Оrion и Sirius.

image


Етимология

Някой етимолози твърдят, че „Аbr” може да бъде транслирано като „let it be”. Няма да навлизам в конспирации, но ми се ще да ви подсетя за хита на „Бийтълс“ - „Let it be”, както и факта, че на един от албумите си имат лицето на Алистър Кроули, отявлен фен на Аbraxas, just check it. Докато търсех информация по тоя въпрос, дори попаднах на страница в която автора твърдеше, че въпросния албум бил карта за съкровище и т.н., какви ли не тъпотии може да прочете човек по интернет, за това гледайте Kанал 1, bTV и Nova, там инфото е само от сигурни източници, фенове на Abraxas. Има и друга етимологична интерпретация, като предполагам, че ще има и още доста други такива. Abraxas може да бъде разделен на три части ето така: Аb-Rax-As, като:

Ab – идва от арамейско-латинската дума „аbba”, което значи баща. (абба – баба – папа – баща). В такъв случай "баба Марта" означава "бащата Марс" - бога на войната.

Rax/Rex – латинската дума за Крал или владетел на кралство.

Аs – използва се да обозначи функция или характера, което някой или нещо е, пример: „Jupiter rules AS father of the heavens” As = като.

Името и силуета на Abraxas често се среща по антични камъни и амулети, където е изобразен като същество със човешко тяло и глава на петел, а вместо крака – 2 змии. В ръцете си Арбаксас държи меч и щит.

image


В един момент църквата подлага на атаки и подигравки всички еретически проповедници. Нейни служители заявяват, че всички тези богохулни имена са грешни и объркват представите на хората за истинския бог и религия, в това число влиза и името Аbraxas.

Според доктрината на Василид (наричан още Базилид, гностик и религиозен учител в Александия, Египет през 117-138 г.) Аbraxas е върховен бог на небеса и еони (космос и време), тъй като той единствено съчетава в себе си тяхната пълнота.
Името Аbraxas се състои от 7 букви (7 е и магическо число, което дава една обща представа за Вселената), а сумата на числовите стойности на седемте букви, влизащи в състава на думата „Аbraxas“ (1+2+100+1+60+1+200) е равно на 365. Според официоза, всяка една от седемте букви отговаря на планета от нашата слънчева система – Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн . Числовата стойност 365 съответства на броя духове подчинени на Аbraxas, също така и на броя дни в една земна година от настоящия календар (Eгрегорианския както му викам аз). Също така в годината има 52 седмици = 7, а една седмица се състои от 7 дни.
През 2 век християнската църква успява да надвие еретизма, но през Средновековието Аbraxas отново добива популярност, неговото изображение било носено като талисман от алхимиците, те гордо поставяли на гърдите си медальона с антропоморфния петел-змия.
Името Аbraxas и неговия иконографски образ е разпространен и по скъпоценни камъни и амулети.

Всъщност гностицизма, като древните мистериини учения е базиран на спиритизма. Симон Мага, един от най-видните гностици, евреин и адепт в сектата на Доситианите, той е родоначалника на гностицизма (наричан още и еретизъм) и всички църковни ереси. Негови ученици са Василид, Валентин, Карпократ, Марк, Маркион, Епифан, Монтат и др., като най-изявените от тях са Валентин и Василид.
В гностическите разбирания Abraxas е и бог и демиург. Abraxas се явява като репрезентация на монотеистичния бог, докато в същото време няма нищо общо с християнските разбирания за божество. Изобразяван е с глава на петел, човешки торс и две змии като крака, в ръцете си той често държи щит и камшик.
Щита символизира защитната сила на мъдростта, а камшика силата която направлява (аналогия с кочияша, които удря конете с камшика си).
Главата на петел символизира пробудения човек - наблюдателя, също така и обявяването на една нова ера (начало), което точно в десетката ако гледаме през перспективата „НСР“. Според мен главата на петел символизира и друго: първия който посреща Слънцето (знанието) и кукурига за да пробуди другите (да им предаде това знание, пробуденост). На английска думата за петел е „cock” което значи и пенис, в случая главата на петел е и глава на пенис, интерпретациите оставям на вас. Чакай малко, петела не беше ли символ на Франция?


Kur-ban!

Отварям една голяма скоба защото ще говоря за мъжки роби, полови органи и курбан, enojoy!
В древен Шумер изобразявали еректирал пенис сочещ нагоре, които яекулирал, едно от значенията на това било „male slave” (мъжки роб). Определено този архетипен символ се е запазил през хилядолетията в колективното несъзнавано до наши дни, нужно е просто човек да се разходи из крайни квартали, училища, спирки, недостроени сгради и гета. Това което ще види е или еректирал, яекулиращ пенис или така популярното трибуквие „хуй“ и неговия (отново с 3 букви) синоним „кур“. Интересно е да отбележа, че това е изразна символика предимно у подрастващото и ниско интелигентното население, като голямото парче баница се пада на братята роми, за тях това е свещен израз, интегрирал в себе си огромно парично възнаграждение по познатия модел „пенис във вагината = циганче = соц. помощ = ракия и хляб, които дават стимул за повторение на цикъла.....“. В по-късни време шумЕРИте изписвали думата ЕRI, която отново значела „мъжки роб“, тези от вас, които са чели някой друга книга веднага би им светнала една лампичка, ами да едно от имената на Земята преди време било ЕRIDANUS, Eri-Dan-US спокойно могат да бъдат декодирани, стига да имаме нужните кодове за това.
В различни изображения и дори статуи архетипния образ на дявола или дори Бафомет биват изобразявани с еректирал пенис, да не би това да символизира мъжката робия? Ходи ги разбери защо едни хора с дълги коси и черни кожени дрехи правят знака на дявола и реват като тролове, уфф, че замириса на урина.... Ами техния антипод: божите служители и те са с дълги коси и черни дрехи, дали е възможно в близко бъдеще робите на Кралицата да са с дълги коси, ами гледайте "SG: Atlantis" и се насладете на дълги бели коси и кожени дрехи :)
Голям смях пада ако гледате US филмова продукция снимана в България, да освен, че е нискобюджетна и нанася ментални травми, спокойно може да видите background надпис като „Хуй“. Преди време ми бе щукнала идеята да взема фотоапарат и да направя един сет от подобни „срамни“ символи и трибуквия, ся някой да не ми открадне идеята... И един много смешен случай от истинския живот. Спомням си часовете по френски език в 6 (или може би 7 клас), човека с който стоях на един чин, вместо да развива своята билингвалност, обичаше да рисува еректирали пениси, които свързваха сексуално двамата герои – Пиф и Еркюл. На всяка една шибана страничка (от стр. 1 до края), копелето бе наклепало едни огромни космати курове, ту Пиф насилваше Еркюл анално, ту Еркюл му го подаваше в устата. На една конкретна страници си спомням как Пиф и Еркюл гледаха един прът с увиснали наденици, оня беше направил това като кур, които бе увит около пръта и накрая котарака го облизваше, истински фен на фалоса бе тоя човек, няма да издавам неговата самоличност... това е тайна! Към края на срока всичко бе толкова очебийно, че дори привлече вниманието на системния изпълнител – учителката, която веднага реагира, осъди остро тази проява, заби шамар на този идиот (да тогава още можеха да ни удрят), смъмри го за осквернението на свещения учебник, докладва го на висшестоящият, а той от своя страна на родителите му. Последните дариха рожбата си с пълен пакет "екстри", та чак главата му приличаше на дамаджана. В интерес на истината и моя учебник по френски не бе от най-цветущите, но сравнение с първия направо бледнееше, е и аз имах няколко оригинални идеи но така и не можах да сполуча, така в мен се запечата тъгата от неуспеха и никога не можах да се реализирам като художник, затова пък обичам да пиша :)
И нещо любопитно: думите „kur” и „ba” в превод значат „kur” - Завоевател и „ba” - давам, oт там си мисля, че турцизма „курбан“ би значел нещо от сорта на „давам в чест на Завоевателя“, даването на курбан е и една от най-запазените форми на жертвоприношение, затварям голямата скоба и продължавам със змиите, хляба, пияните бабички и джизъса...

Змиите спокойно могат да бъдат смятани за символ на богинята, все пак това животно е тясно свързано с Изида и Деметра – два важни елемента в разбиранията за богинята в древността. В Индия змията е изобразявана като богинята Шакти (шактизмът е култ към женските божества, който бил много разпространен сред индийските народи. От гледна точка на историята на религията той спада към култа на Великата богиня, която в Средиземноморието била почитана като Артемида, Диана или Деметра. В превод от санскрит думата „шактизъм“ означава „доктрина на властта/богинята“) на женската енергия, като спящата змия във всички нас (мирише ми на естроген, окситоцин и някой реактивации).

В лявата си ръка държи щит, обикновено украсен с няколко думи, които му дават надмощие във войната с неговите вечни врагове – непокорните Ангели, „боговете на смъртта“. Според Белерман, Арбаксас е върховен бог, които съдържа в себе си петте мощни еманации – Nous (ум) е роден първи, от него е роден Logos (причината) и Phronesis (лат. Prodentia, което значи „този, който умее да предвижда, далновидния“); от Phronesis се зараждат Sophia (мъдростта) Dynamis (движещата сила). Главата на петела символизира Nous, a щита и камшика съответно Sophia (София) и Dynamis.

Nous -> Logos & Phronesis, Phronesis → Sophia & Dynamis

Добавка: Някой източници сочат, че тези еманации са 7: Нус (Ум), Логос (Слово), Фронезис (Благоразумие), София (Мъдрост), Динамис (Сила), Дикайосюне (Справедливост) и Ейрене (Мир). Заедно те образуват върховната огдоада – 8.


Abraxas в литературата


В литературата през 20-ти век се появяват пет творби в които се говори за Аbraxas.

За пръв път Abraxas е инвокиран от Алистър Кроули през 1913г. в творбата му „The Gnostic mass”:

“IO IO IO IAO SABAO KURIE ABRASAX KURIE MEITHRAS KURIE PHALLE. IO PAN, IO PAN PAN IO ISCHUROS, IO ATHANATOS IO ABROTOS IO IAO. KAIRE PHALLE KAIRE PAMPHAGE KAIRE PANGENETOR. HAGIOS, HAGIOS, HAGIOS IAO”

Швейцарския психолог и психиатър Карл Густав Юнг пише кратък гностичен трактат през 1916 година, наречен „Седем проповеди към мъртвите“. В него той описва Аbraxas, като бог по-висш от християнските бог и дявол, които същевременно съчетава всички техни характеристики в себе си (едно същество).

„Има един бог за които не знаеш нищо, защото хората са го забравили. Ние го наричаме с името Abraxas. Той не е бога или дявола, Abraxas е активност (динамика): нищо не може да му се противопостави, освен несъществуващото, Abraxas стой над слънцето (бога) и над дявола. Ако Плеромата (божествената пълнота) е можела да бъде изразена от някого, то Abraxas би бил нейното проявление. Това което се отнася към бога-слънце е живот, това което се отнася за дявола е смърт; Abraxas говори за живот и смърт заедно, Abraxas ражда истина и лъжа. Добро и зло, светлина и тъмнина в една и съща дума по едно и също време. По каква причина тогава Abraxas е жесток?“

Нека да разкажа и историята за откриването на гностическите кодекси в които и Карл Юнг има участие, макар и косвено:

През 1945г. край Наг Хамади в северен Египет били открити множество гностически ръкописи (някъде около 52 броя = 7), впрочем тези ръкописи били открити от един арабски селянин с популярното име Мохамед Али и неговия брат Халиф, докато копаели за тор, която да пренесат на градината си. Така те попаднали на гърне, високо около 1 метър, в което, за тяхно разочарование, имало не злато, а подвързани в кожа папируси с гностически апокрифи. Неизвестно каква част от тях била изгорена същата вечер, докато те палели огън, на който да сготвят вечерята си. Кой знае какво би станало с тези ръкописи - или кодекси, както ги наричат учените, - ако, първо, бащата на тези братя (общо 7) не бил убит 6 месеца по-рано и, второ, убиецът на баща им не се появил в тяхното село малко след откриването на папирусите. Братята го хванали, отрязали му крайниците и накрая (но не на последно място, както се казва) изяли сърцето му....А папирусите? След като братята Али убили убиеца на баща си, Мохамед, очаквайки полицията да го потърси, предал свитъците на местния имам (мохамедански духовник) и избягал. Имамът ги продал на антиквари. Свитъците били написани на изчезналия вече коптски език - елинизиран египетски, писан с гръцки букви, - тъй че дълго време никой не разбирал какво точно е попаднало в ръцете му. Когато това станало, египетското правителство веднага национализирало кодексите, с изключение на един, който след много машинации успяла да откупи фондацията на швейцарския психоаналитик Карл Юнг (по случай 80-ия му рожден ден). Не е ясно каква е цената на тези ръкописи от IV в., понеже от този момент нататък собствениците им отказват да ги продават, но вероятно е с пъти по-голяма, отколкото ако това гърне е било пълно със злато, както се надявал злополучният Мохамед Али. Между другото, всички усилия да се разбере какво, за Бога, е станало с него - понеже без тази информация историята изглежда някак непълна, незавършена - удрят на камък. Той се появява на сцената, когато открива гностическите кодекси, и изчезва от нея, когато те излизат от ръцете му. Очевидно от този момент нататък той вече не интересува никого.

Прочетете следващия пасаж и следващия път когато подпийната бабичка ви поднесе залък хляб с вино я наругайте и после и зашлевете един шамар!

Анонимните гностически системи се наричат офитски системи. Това, че не са кръстени на някой основал ги учител, свидетелства, че са по-стари; името им идва от гръцката дума οφις - ofit, “змия”. Тези братства почитали змията (Братството на Змията, EA-SU), която внушила на Ева и Адам да опитат забранения плод на познанието. За техните култови практики разказва ересиологът св. Епифаний (315-403):
“Те имат змия, която държат в един сандък - cista mystica - и която в часа на техните мистерии изваждат от там. Те нарязват хляб върху масата и приканват змията. Понеже сандъкът е отворен, тя излиза. Това е хитър звяр и като познава техните глупави обичаи, тя пропълзява на масата и почва да се вие между парчетата хляб; това, казват те, е съвършеното жертвоприношение. След това те не само начупват хляба, по който е пълзяла змията, и го раздават на присъстващите, но и всеки от тях целува змията по устата, защото тя е била опитомена от заклинание, или пък е била омилостивена за тяхната измама от някакъв друг дяволски метод. И те падат пред нея и наричат това евхаристия.” (“Panarion”, 374-7 г.)
Евхаристията е тайнство и на ортодоксалната църква, изразяващо се в това, че на вярващите се дава залък хляб, а някога и глътка вино, като символи на тялото христово.....bullshit!

В „Демиан“ на Херман Хесе е разгърната идеята за двуполюсността на света, в който живеем – за това, че е от голямо значение да се разбере, че има не само добро, но и зло. За да се стигне дотам се използва представата за гностическия бог Abraxas, който съчетава в себе си и двата полюса. За да достигнеш до себереализацията, не бива да разчиташ само на идеализирането на мислите и постъпките, но и на тяхното задоволяване, въпреки ограниченията на всепризнатия морал (което твърдение има и своите допирни точки с психологията на Юнг).

“Птицата се мъчи да излезе от черупката си. Яйцето е светът. Който иска да се роди, трябва да разруши един свят. Птицата лети към бог. Богът се казва Abraxas.”

SPCTTR.: Яйце, черупка, раждане, разрушение, възнесение на птица към небесата? Same shit again and again and again...and again

Както повечето неща и тук при тълкуванията и дефинициите за въпросното божество има много различия и прилики описани в текстовете между Василидовото учение, древните гностични текстове, гръцко-римските магически традиции и не на последно място съвременните магически и езотерични трудове. Аbraxas през последните столетия е определян едновременно като Египетско божество и демон.

Салман Рушди в романа си „Среднощни деца“ (1981) съдържа препратка към Abraxas в главата „Абракадабра“:

„Това не е никаква индийска дума изобщо, това е кабалистична формула произлизаща от името на върховния бог на Балисидийските гностици, съдържащ номера 365 в себе си, съответстващ на броя на дните от годината и небесата (райовете); и всички духове произлизащи от бога Abraxas.“ - Салийм Синай
image


SPCTTR.: Според някой изследователи, думата „абракадабра“ (abrac. ad. abr. ara) произлиза от Abraxas. Като малки всички деца знаят, че преди да се направи фокус или магия е нужно да се изрекат определени думи, като най-често употребявана е горната дума, после ми казвайте, че няма minDControl (like BrainWashington DC). Когато детето е малко то научава тези неща само и единствено от телевизионния психотронен генератор, като поотрасне „централния осведомителен бюлетин“ отново му внушава, че това са глупости и са за „малките“. Това което се случва с индивида е фрагментиране на неговото съзнание, което ще улесни още повече контрола, които ще бъде упражняван до края на дните му. Това е и единствената обяснима причина.

В новелата на Джеймс Б. Кейбъл „Юрген“ (1919) в глава 44, Abraxas е споменат като „Всичко което е, което може да е тук“. Лично на мен много ми допада една негова мисъл: „No lady is ever a gentleman“.

През 2009 Виктор М. Родригес издава книгата „Abraxas“, която е издадена и на български език.


В музиката и киното

През 1970 г. групата Santana издава музикален албум озаглавен „Abraxas”. Върху обложката на албума има цитат от книгата „Демиън“: „We stood before it and began to freeze inside from the exertion. We questioned the painting, berated it, made love to it, prayed to it: We called it mother, called it whore and slut, called it our beloved, called it Abraxas....", както се вижда от текста в кавички, образа на Abraxas e представен изцяло като женски.

image

Виждате колко е атрактивна самата обложка на албума, в която на бързо можем да различим psychedelic мотиви преплетени някой с вуду елементи. Първото нещо, което се набива на очи е голата негърка, която прикрива своята вагина с бял гълъб (черно/бяло) и е седнала на нещо като стол, което репрезентира below. Тя гледа към голата червена жена, която вече има крилете и сочи с пръст на горе - аbove, възседнала конга (кубински музикален иструмент). Няма смисъл да казвам, че само от обложката може да се напише що-годе прилична статия.

image



Добро попадение е и филма „Abraxas: Пазителя на Вселената“ (1990) в главната роля е Джеси Вентура (Аbraxas). Ще резюмирам накратко „Abraxas и Secundus (втория) са интергалактически полицаи или още търсачи. Те идват от планета наричана Sargacia. Тяхната раса прилича много на нашата с тази разлика, че тяхната продължителност на живота е по-голяма (които пие нектар живее повечко). Abraxas e търсач от повече от 10 000 години. Всеки търсач е оборудван с устройство което се нарича „кутия с отговори“, която служи като комуникатор и скенер. Той може да открие всеки обект от разстояние на базата на неговите вибрации. Когато обект бъде сканиран за Аnti-life уравнението, той се дезинтегрира ако не съдържа въпросното уравнение.
Secundus иска да навлезе в негативната Вселена, като вярва, че това ще му даде свръх сили и безсмъртие (ах това безсмъртие!), за целта той трябва да разреши въпросното уравнение. Следващото което хрумва на умния злодей е да дойде тук на земята и да стане сериен изнасилвач (петел или пенис?), е да почти успява: забременява първата срещната жена – Соня. Тя му ражда син, повдига ми се вече, които е дете-чудо и е в състояние да разреши уравнението...“.
В момента Джеси се изявява като конспиративен теоретик по кабеларката ТruTV собственост на Търнър Броудкастинг, в предаването си „Теории на конспирацията“ той говори за рептилии, пътуване във времето и всичко което се сетиш, освен контрола върху съзнанието и в частност „Монарх“. Вентура е бивш кечист, американски политик и 38-я губернатор на Минесота. Партнират си с бай Арни във филма „Хищника“, явно повечето от тях играли в този филм стават некви шефчета, странно нещо е тоя програминг, не мое му хванеш спатиите. Преди да започнат снимките на филма „Abraxas: Пазителя на Вселената“, бай Арни е поканен да изиграе главната роля, но уви той отказва, тогава е ангажиран в втората серия на филма „Терминатор“, бъдещето зависи от него, трябва да си изиграе добре ролята. Аре понеже ме кефите ще ви споделя, че Skynet, започва да се активира на....... познайте коя дата? Ето: „Първоначално Скайнет е активиран от военните за да контролира националния арсенал на 12 Август, 1997 година. Системата започва да се учи с невероятна скорост. В 02:14 AM на 29 Август Скайнет става напълно автономна система, осъзнавайки нейните способности, операторите се опитаха да я деактивират......но без успех“ - Montauk days.

Нещо което ми направи впечатление в филма „Хищника“ бе, края на филма, където Арнолд уби хищника и оцеля заедно с една свръх депресирана испанка. Можем да го кажем и така: Мъжкия спасява женската, като убива лошия ръмжащ извънземен звяр - врага. Женската се казва ANNA, fuck that shit, Save the Queen!


Други

В Амстердам има кафе, което се казва „Аbraxas”

Създадената през 1977 „Аbraxas Petroleum Company” в Сан Антонио, щата Тексас, участва в Nasdaq, като на таблата е изписвана „AXAS”.

В телевизионния сериал „Вавилон 5“, „Abraxas79713” e паролата на капитан Джон Шеридън, тя е предназначена да активира ядреното оръжие на борда на кораба.

В „Хари Потър“ има цял род Аbraxas: Abraxas Maлфой, дядо на Луциус Abraxas Малфой, имащ син Драко Малфой (Alpha Draco!)

Във Вселената на „Marvel”, Abraxas е живото въплъщение на разрухата и унищожението.



„Jupiter Ascending” - кратка oбразна диагностика


image


„Jupiter Ascending“ в ервейската гематрия има числова стойност 1253 (11).

Balem Abrasax - в еврейската гематрия има числова стойност 533 (11), той символизира образа на RA (Sol Invictus). От РМС знаем, че в началото Земята била под контрола на орионските Кралици, но в един момент имало преврат и RA с неговите подчинени и малка бунтовническа група от влечугоподобни успели да завземат контрола над планетата. RA успял да заличи повечето история преди този момент, като в това число влизало и тогавашни култ към Кралицата, която била, както се досещате, наричана Богинята-Майка. В филма Балем също владее Земята, която наследява след като успява да убие мама, той разполага със малка армия от огромни влечугоподобни с криле, същите които в древни времена земляните са наричали „ангели“. Някой автори твърдят, че този вид влечугоподобни са най-висшите в армията (МАKH), аналогия на нашите генерали. Как да им обясниш после на затъпелите овни, че ангелите не са малки, сладки бебенца с пластмасови лък и стрели.

Titus Abrasax е втория (2) син на Кралица Abraxas, в еврейската гематрия има числова стойност 974, което е равно на 2 (11). В римската империя Тит Флавий Веспасиан е император и е вторият (2) представител на Флавиевата династия. Той е първият римски император, който наследява властта от баща си.

Kalique Abrasax – е единствената дъщеря на Кралицата, името и е вариация на Кaли, което в индуизма е познато като Калика или Кали - черната богиня на смъртта и разрухата. Буквално в превод името и значи „силата на времето“, което подсказва, че нищо не е статично а е преходно/динамично/течащо. Бих си позволил лукса да интерпретирам името така: КHAALI, което си е баш по орионски. В еврейската гематрия думата „Kali” e 790, същата стойност има и израза „The Second Coming Of Christ“, което e добро попадение според моите скромни разбирания. Във филма Калик участвува в 3 ключови момента, тя е първата която се среща с майка си, вече реинкарнираната Джоунс.
Момент 1: Казва , че гените за тях са като светия граал.
Момент 2: след като казва на Юпитер на колко е години, тя я пита дали не са някой вампирска раса, на което Калик отговаря „Не, ние сме вампирска раса, но сме дали повод да се формират този род митове“, в книгата за историята на Империите Орион и Сириус също е намекнато (и то преди филма), че Орионската раса всъщност е повода да съществува мита за вампирите, както знаете, това бе и повода да стартирам този блог с това тук.
Момент 3: прави демонстрация на действието на еликсира за подмладяване и регенериране на клетките, като излиза напълно подмладена, като заявява, че „материал за направата на този Нектар вземаме от Земята“, след кратко негодувание от страна на Юпитер, Калик заявява култовото „Вашата Земята е много малка част от огромна индустрия“...разбира се не пропуска да каже и това което за което сме чели в някой книжлета - нещото за което си струва да воюваш и дори да убиваш не са минерали, злато или нефт, а повече дълголетие и безсмъртие, както се сещате това е 1:1 с идеологията на Кралицата на Орион, сигурно Лана и Анди Уашовски четат подобни книжлета :)

Пояса на Орион: понеже наследниците на Кралицата са трима, можем да ги разгледаме и като Алнитак, Алнилам и Минтака, наричани още „Трите сестри“. Те могат да бъдат разгледани и като три аспекта от еманациите на Аbraxas.

Jupiter Jones, JJ – Главата на петела, главната Abraxas, съдържаща в себе си 5-те еманации – Кейн, Стингър и трите и деца. Земната инкарнация на Юпитер е чистачка по домовете, това би внушило, че тя е точно като нас хората. Тя се е „отказала“ от своето така безценно безсмъртие и се е инкарнирала тук на Земята за да види как е положението, може пък Висшия и Аз да е решил да мине от страната на едновременните, знае ли човек.
Името Jupxpiter идва от Pater Jovis, а то от глагола iuvare, „помагам“ и Pater („баща“). В началото на филма наблюдаваме как през една вечер група престъпници влиза с взлом в къщата на родителите на Юпитер и убива точно бащата. Името му е Максимилиян (МAx), което е странно съвпадение с името на актрисата: МилА КуниС – МАКС. Ако си позволя още малко да сравня това убийство със материалите на РМС ще стигна до „Нощта на сълзите“, когато женските кралици на Орион избиват кралете и поемат контрола над Империята. Припомням, че Кралица Abraxas управлява еднолично, т.е. без Крал, до момента в които е убита от сина си Балем. Тя се инкарнира отново, но не пак в нейния дом, а точно на Земята, като още неродена, тя е без баща. Сигурно това е „карма“ или отново е „As above so below”? След смъртта на Макс, бременната майка отпътува за велика САЩ, където ....някъде по-средата на Атлантика в кораб ражда малката Юпитер. Тук ключовите моменти са, че Юпитер е родена във вода и на кораб, символиката направо избожда очи! Малката бъдеща Кралица, казва в прав текст, че е родена без страна, без дом и без баща и то под не кое да е съзвездие, а точно Лъв(нейните верни пазачи от Сириус, отгърнете един вестник и вижте, че зодиакалните знаци Лъв и Дева са един до друг (символика да искаш), те започват съответно в 7 и 8 месец, по-стария римски календар обаче, месец Март е първият месец от годината (за него говоря тук, статията подготвях паралелно с тази и на моменти направо забравях в коя съм) и съответно Лъв и Дева ще са 5 и 6, което ще е равно на JJ, сори – 11.
Малко гематрия: името „Jupiter Jones” e равно на числото 162, същата числова стойност има и титлата „High Priestess” (Великата жрица), което в картите таро е карта номер 2 (11), 162 е числова стойност и на словосъчетанието „Humanity Saved“. Думite „ISIS” и „wise” са с числова стойност 56, ще запазя в тайна на какво е равно това, за да го кажа другаде :)
Всъщност на 06.02.2015г., деня в който е премиерата на филма има събитие, което астрономите наричат „Опозицията на Юпитер“, в този ден малко или много Земята преминава между Слънцето и Юпитер. В този период Юпитер е най-ярка от всички звезди в нощното небе, разбира се след Венера. Това събитие се случва на всеки 13 месеца, като миналата година (2014) това е било на 5 Януари, а догодина това ще е на .....8 Март! И как Мила Кунис успя да каже репликата „Всичката тая астрология ....е тотална глупост!“ (да, правя разлика между астрономия и астрология).

Ние земляните трябва да се гордеем, поради факта, че самата Кралица счита, че планетата Земя е била една от най-красивите и владения, дори се сещам за романа на Олдъс Хъксли „Прекрасния Нов Свят“, сигурно е от кофеина, които тече във вените ми в момента.
Вече като по-голяма Юпитер работи като домашна прислужница и в една от сцените я виждаме как почиства тоалетна, като след това пуска водата, и ся к"во? Ако си позволя да видя нещата още по-абстрактно, а аз ще го сторя защото го мога (самохвалството е функция на егото и би било редно да се засрамя, next time!) ще разтълкувам сцената с чистенето на тоалетната така: Според идеологията на Кралицата на Земята хората са стaнали много лоши и зли, те не почитат правилния бог (нея самата), те са се развратили, затъпили и превърнали в лайнян отпадък, те трябва да бъдат „п(р)очистени“, както се досещате един от синонимите за наемен убиец е „чистач“. Как се почистват екскрементите от тоалетната чиния ? Разбира се с водата от казанчето, дали ще ни пуснат вода от някой космическо казанче за да ни прочистят, ами нека видим..... имаме HAARP (междудругото забелязвате ли как тази зима имаме доста катаклизми, и макар, че си обяснявам за какво това е така, на моменти като, че ли допускам в съзнанието си и мисли от сорта на „дали това не е загрявка?“), която може да пуска водата от казанчето и всекви там екстри пожелание на Елита начело с Родшилд(овци), имаме и аврамическия мит за Ной, познат на повечето от нас. И там бог също като Кралицата е видял, че хората вече не стават и е решил да ги „п(р)очисти“ с едно яко цунами и много, много вода, разбира се да няма празно той решава за запази животинските видове и някой хора (Ной и семейството му.....значи ли това, че всички сме произлезли гените на Дженифър Конъли и Ръсел Кроу?) за да започне всичко от начало, в един прекрасен нов свят. Но как Ной получава своите послания? Е как, както си му е реда – посредством сънищата, бог е като самата Кралица, обича да имплантира послания в сънищата на хората, които те да следват. В този ред на мисли е добре да се изгледа екранизацията „Ной“ и да се прочете следговора на книгата „Посвещение в древната страна на боговете: 12 дни из дебрите на алхимията и тибетския мистицизъм“, където схемата е подобна.

image

Плакат на групата Pink Floyd и техния албум “Dark side of the Moon” може да бъде видян над леглото на Юпитер, това е препратка към светлинния капан за рециклиране на души, намиращ се на Луната- цък!. Веднага след раждането на Юпитер беше показана и пълната Луна, не сте ли се замисляли, че винаги във филмите Луната е пълна, това трябва да ви подсказва някой неща.
image

Яки кецове извади братчеда Николай :)

Жътвата - „това е селскостопанска кампания по прибирането на зърнените култури“ така ще прочетете в уикипедия. Само да поясня,че тук кампанията е междугалактическа, а културите са човешки същества. Те са използвани за синтезиране на съставка за удължаване на живота на фамилия Abraxas – Нектара. Не разбрах точно за начина на прибиране на реколтата, но предположих, че е нещо като, сега влизам на къс пас: в сериала „Stargate: Atlantis”, расата наричана Призраци, отглеждаха хора на различни планети и звезди и регулярно ги обираха с пригодените за тая цел кораби. Хранейки се с тяхната „виталност“ те постигат безсмъртие и младост. В сериала бе използван абсолютно същия термин - „жътвата“.

“Stargate” - I’m lovin it!

image


Кейн Уайз – Мъдрото куче, Canis Minor – е на практика генномодифициран организъм, кръстоска между човек и вълчеподобно същество. В филма е изобразяван със щит, предпазващ Кралицата от ударите на лошите, това в гностицизма е символизирано от Sophia (мъдростта), която е и защитен механизъм (сега можете да си обясните защо капитан Америка е винаги със щит, можете да си обясните и защо фамилията на червенокосия лейтенант Хорейшо е точно Кейн [Caine], това разбира се не значи, че думата Cocaine значи помощник на кучето Co-Caine).
Кейн е бивш легионер от военновъздушния батальон, за значението на думата „legion” бях писал тук, LE – leon (Лъв), GI или още „G.I.” – се използва за описание на войниците и пилотите от армията на SSSАЩ и от време на време за морските пехотинци и моряци, ON – в служба на Orion). Когато за пръв път Кейн спасява Юпитер той и казва, че на хората от Земята им е трудно да допуснат, че освен тях има много други раси и светове, и че в протокола по който действал Кейн пишело, че чрез съня всичко може да им бъде разяснено, след което Юпитер добавя, че чрез съня може да си обясни всичко това което вижда в болницата“. При „второто спасение“ от сивите наричани „наблюдателите“, Кейн разяснява на Джоунс, че те притежават технология, която може да заличава паметта на човек, тази технология е позната като Blank Slate Technology.
Любопитното е, че една от най-значимите роли на Чанинг Тейтъм е тази във филма „Тя е пич“ (She"s the Man).

Ascending като Jupiter Ascending

Keйн Уайз може да бъде интерпретиран като падналия архетип – той слиза тук долу на Земята, неговите криле са отрязани, понеже е нарушил законите на империята и е убил член на кралското семейство (така и не разбрах кой е той, явно не съм слушал внимателно). Кралицата също е тук долу и чака падението на архетипа (кристализацията) за да може на финалната сцена да му даде отново крилете, защото тя има властта да го направи и така те двамата алхимически като феникса в приказка се възнисат нагоре, т.е. да трансмутират своето „агрегатно“ състояние отново, в филма това е втъкано в образа на Abraxas. Ето една от причините водата винаги да бива свързвана с архетипа на Кралицата, в природата можем да наблюдаваме подобно явление с ледената висулка, която пада от небето, кристализира, и после при подходящи условия отново се въздига. „...и заживели те в мир и любов за хиляди години в своето Кралство Х“ както завършват повечето приказки за принцеси и принцове. Ще дам доста показателен пример от популярната приказка на Ханс Кристиян Андерсен „Снежната Кралица“. Накратко става дума за две деца на име Кай и Герда (щях да пиша за тях по коледните празници, уви не можах да намеря време, което пък е значело, че му е било времето), които са в хармония, докато ледената кралица не решава да отвлече, познайте кой? Да зная, че знаете, че е отвлякла точно момченцето, не бива да си мислите, че става дума за форма на педофилия, ни най-малко. Окултизма в тази творба е меко казано ослепителен, името на Кай от старонемски означава „нагоре/високо“ (Kai – High), а Герда идва от Garden, което значи „градина“. Преди да отвлече Кай, Кралицата му имплантира две парченца лед в очите и сърцето, това може да е еманация на познатите ни днк команди, защото улеснява контрола на Кралицата върху въпросния. Парченцата лед символно може да счетем, че са необходими за да „свалят“ Кай долу като кристализирал аспект на архетипа. Той е нужния компонент за „издигането“ й, не случайно тя е чисто бяла и ледена, тя е „паднала“ и всичко около нея е „замръзнало“. Накрая на приказката когато Герда открива Кай, Кралицата се изпарява, тя сменя своето агрегатно състояние (алхимичния феникс), вече е изпълнила своята мисия и така слага началото на нов цикъл – пролетта. Вижте какво казва бабата на своите деца когато в началото на приказката ги интродуцира в мита за снежната Кралица:

Бабата: Погледнете пак заваля и всяка снежинка прилича на бяла пчеличка.
Герда: Бабо разкажи ни от къде долитат тези бели пчелички?
Бабата: От далечния север, от там долитат през студеното море (вода), ледените ветрове, непрогледни мъгли - всички те са верни слуги на снежната Кралица. Там се издига леден дворец, в него живее самата тя.
Кай: Тя красива ли е?
Бабата : Не можете да си представите колко е хубава, цялата е от лед, от ослепително искрящ лед, но е жива, очите и блестят като звезди, но в тях няма топлина. Сред чудесата в нейния дворец има едно огледало, снежната Кралица се вглежда в него и вижда всичките си владения.....

Следващия кадър е замръзналата планета Земя, колко прекрасно а?


„Не е важно какво правиш, важно е кой си.“ - Стингър към Юпитер

image

Stinger Apini – Жилото на пчелата, Canis Major – той се явява втория aспект от еманациите , а именно Dynamis (камшика), движещата сила. „Apini” са трайб медоносни пчели (honey bee), името е изписвано точно така, това не е художествена измислица за целта на статията ми. В филма Стингър живее в къща, която е един голям кошер. Когато Юпитер и Кейн отиват при него, пчелите я заобикалят и летят в унисон с размахването на ръцете и, тя е учудена и пита точно Стингър защо това е така, той отговаря, че пчелите имали способността да разпознават кралското потекло, колко хитро само! Сега е време за реклами: Стингър прави демонстрация на възстановяващ гел за рани, когато Юпитер вижда това пита Стингър защо хората нямат подобни технологии и (забележете) той директно казва, че „просто си нямате на идея с какви технологии разполагаме...за жалост на вашия вид не се полага подобна привилегия...щото не сте дорасли“, отново тъпите извънземни техно-мантри, заврете си ги в гъза тия технологии!

image


Така и не можах да разбера каква точно бе врътката с клеймото на „МАрселиан Кахун“.....

image


Очите на Стингър са с формата на 3D куб, илюстриран като 2D хексаграм - пчелна килийка. Автора на публикацията твърди, че това не е фотошоп, но когато излезе HD версия ще видим дали е така. Ето линка
image

Шон Бии"н (Sean Bee`n)


Mалко Апиология

Всяка медоносна пчела е член на рода Apis, те са и единствените налични членове на трайба Apini. Към настоящия момент само 7 вида от медоносните пчели са разпознати от всички 44 вида. Мъжките пчели (drones) живеят средно около 50 дена, женските работнички (worker bee) живеят от 6 до 9 месеца, а Кралицата от 2 до 7 години.
Мъжките пчели са резултат от неоплодените яйца на Кралицата-пчела, т.е. те имат само майка (ето една хубава алюзия на мита за исуската и Мария). Пчелите-работнички и Кралиците са резултат от оплодените яйца – те имат майка и баща.
Жриците на гр. Делфи били наричани „Делфийските пчели“. В „Корана“ има глава, която се казва „Пчелата“ (Тhe bee). Meда е символ на безсмъртието и възкресението досущ като S-MA и нектара. Интересното е, че думата „некрар“ се превежда като „който побеждава смъртта“, в митологията на древните гърци и римляни, това била напитката, която боговете пиели за да бъдат безсмъртни и вечно млади.
Пчелата е емблема на фамилия Меровинги и хералдически символ на Барберините.

Исторически погледнато символиката на пчелния кошер често е била използвана от различни политически теоретици и философи, с цел за да онагледи приликите му с човешкото общество. Това твърдят Аристотел и Платон; Вергил и Сенека; Еразъм и Шекспир; Маркс и Толстой и т.н... И за да се уверите, че това съвсем не са празни приказки, ето какво ви приготвих, правете си изводите:

image


Даже на мен самия думата „бизнес“ ми звучи като: bee z-z-z-z nes-s-s-s-s !

image



Сивите – за тях се пише най-много, вероятно 80-90% от цялата съществуваща информация в мрежата и повечето книги за извънземни е посветена на тях, все едно са най-великите. Схемата е следната: колкото повече се пише за едно нещо, толкова то е по-незначително от гледна точка на big pix, обратно - за големите играчи няма много налична информация, което значи, че...така стоят нещата. Ако не разбирате какво искам да кажа, пренесете това на земно ниво и ще видите, че тези, които са изложени на прожекторите всекидневно са мишки, тези, които са зад кадър са котките, Аs above, So below!
Нека кажа и две думи за сивушките, понеже във филма ги видяхме на няколко пъти с различни техно-играчки в ръце. „Пазителите“ така им викат в филма, пазители на кое? В един от многото ченълинги от по-висш ред, известен като „Материала Ра“, съществата, които се представят като Ра казват за сивите така: „Империята Орион използва два вида субекти за тяхната мръсна работа: едните са мисъл-форми, вторите са вид синтетични клонинги, роботи“ - да става дума за сивите лабораторни копия, интересно е, че уж са наречени „Пазителите“ и това би трябвало да значи, че са oт светлата полярност, а те служат на Балем – тъмния поляритет.



„I Against I”

Ако принизим идеята за Abraxas и неговите атрибути за контрол – щита и камшика, символно представяни като Sophia и Dynamis, на чисто физическо ниво, ще открием, че така наречения елит (за по правилно се изписва El-ite, както знаете сричката „Еl“ значи бог) също си служи с подобен род „контрольори“. Можете ли да познаете кои две структури го играят Sophia и Dynamis? Да познахте – военните и полицията, те са и двете структури, които пазят така наречения елит, всъщност тия шибаняци обичат да им викаме така „елита това, елита онова....“, така ги славим. Далеч съм от мисълта, че военните и полицията са умни и мъдри, просто притежават нужните офанзивно/дефанзивни характеристики за борба с „ангелите на смъртта“ които както се досещате са създадени от елита – вечните терористи, от там се досещате каква е схемата. Както Кейн Уайз и двата сектора (военни и полиция) вероятно на дали се кефят на кралските особи като баба Еl-изабет II (главатаря на елитковците) и богатите фамилии, въпреки всичко, когато са на служба те защитават интересите им. Всичко може да бъде обяснено с един единствен термин: mind fuckin`control, тези от вас, които са имали вземане-даване с армията знаят коя е най-популярната контрираща мантра (в случай, че даден индивид се опита да разсъждава) там: „ти не си тук за да мислиш, ти си тук за да изпълняваш!“. Не е ли прекрасно това? Не е ли в синхрон с идеологиите на елита? Ако тези две „сили“ не осъзнаят собственото си програмиране....еми все така ще е! А като си представим, че тези две сили са оформени от хора като нас и ние се борим сами срещу себе си, направо ми става едно глуповато такова. Какво ще стане ако тази двойка се обърне срещу господаря си? Ами дано доживеем за да видим, вероятно ще се случи нещо като с Муамар Кадафи. Нещата се случват така както трябва да се случват, слушайте Еl-вис Пресли и се кефете на пътя си в тази инкарнация. Как да не ти мине през акъла за Лас Вегас, хазарт и сватби-еднодневки отслужени от негър-свещеник... хайде да пробваме дали ще имаме късмет днес, залагам на най-щастливото число – 7.


Lucky number 7

Официалната премиера на „Пътя на Юпитер“ е на 06.02.2015г. = 7
Паралелно с това на същата дата е излъчен и филма „Седмия син“ =7
Аbraxas = 7 букви
Jupiter = 7 букви, Аbraxas=Jupiter
Beyonce изпява песничката „7/11“, сбора на релийз датата (25.11.2014г.) = 7
Beyonce я изпява 43 дена преди атентата в Париж = 7
Атентата в Париж е на 07.01.2015 г. = 7
7-мата буква от латинската азбука е G, сакралното G, което за някой тайни кръгове е Goddess = 7 букви!
777 – GGG!
7-мата карта от таро е „Колесницата“, изобразена е колесница теглена от два сфинкса – бял и черен , символизира неща като Движещ импулс, Амбиция, Контрол, Сила, Завоевание, Успех, Устояване на Изкушение, Баланс. За мен символизира пристигане, нека да напомня, за колесниците на боговете :)
В филма „Лабиринтът: Невъзможно бягство“, героите имаха заигравка точно с сектор 7 на лабиринта (които бе изхода), като на устройството което измъкнаха от едната буболечка отново бе числото 7.


Ченълинг за Архетипния образ на Юпитер и окото

SPCTTR.: Приготвил съм ви малка порция яйца на очи с две филийки препечен ченълинг :D


Башар: ...ние озаглавяваме това предаване „Юпитер: Окото на бурята и бдящият баща”. Юпитер, на вашия древен език, първоначално – „Аю-питер”. Това е било превеждано през вековете в различни култури от Аю-питер в Юпитер, Питер, патер, фатер, баща. Ето откъде идва произходът на името – наименованието на „баща” на различни езици. Юпитер означава „небесен баща”. Това е било тълкувано в две посоки. Не само като наименование на основната планета във вашата Слънчева система, но и като „небесен баща”, което наименование произхожда от древни контакти с много извънземни общества, на които земните обитатели са гледали, в определен смисъл, като наставници и понякога като богове. Това е идеята за бащите на човечеството, които са го напътствали в древни времена и за които се е знаело, че идват от небето. Небесен баща, Аю-питер. И когато техните кораби са излитали обратно от Земята и небето е било безоблачно, Юпитер се е виждал ясно в небето и хората са го приемали за небесния кораб, който бди над вашия свят. И така тази планета е получила името си „Аю-питер” – бдящия небесен баща. Сега във вашето съвремие вие знаете, че Юпитер е една от планетите във вашата Слънчева система, но въпреки това, тя е все още пропита с тази вибрационна енергия, която я свързва с вашия свят. В резултат на редица събития, чрез колективното съзнание на вашата реалност, тя е приела доста качества на тази идея, на тази вибрация, на тази честота, като отражение на това, което колективното ви съзнание е приело като бащинската енергия, като енергията на небесния баща. Окото, или червеното петно на Юпитер, както вие го наричате, което винаги бди, е с размер 2-3 пъти колкото цялата ви планета – само това червено петно. То може да погълне вашата Земя няколко пъти. Газовата обвивка, която обгръща твърдото тяло на тази планета, сама по себе си е също много пъти по-голяма от вашата планета. Когато планетите от вашата система са се образували, тази твърда сърцевина е засмукала много материал и елементи, които вие бихте нарекли силно радиоактивни и е освободила много енергия и топлина. В този процес голяма част от радиоактивния материал във вашата Слънчева система е бил засмукан в сърцевината на Юпитер. В миналото, в резултат на различни физически аномалии, се е получило нещо като разчупване или отвор в тази твърда сърцевина, който е позволил формирането на радиоактивен стълб, излизащ от сърцето на Юпитер. Част от огнената сърцевина на планетата изтекла навън и формирала радиоактивен и подобен на торнадо стълб, който след това формирал голямото червено петно, гигантския циклонов ураган, който отдава своята топлина на останалата част от атмосферата на този свят и определя неговия климат. Така възниква бдителното око, което произлиза директно от сърцето на бащата и бди над децата на Слънчевата система и над собствената си слънчева система от луни. До момента вие сте преброили 67 луни около Юпитер. Всъщност има още няколко, които предстои да откриете. Във всички случаи, на вас са ви известни от доста време четирите най-големи от тях и сте ги нарекли „луните на Галилей”, на името на техния откривател във вашия свят. Те са станали от първостепенна важност за вас при разпознаването на факта, че Юпитер има свое собствено семейство и че е един бдителен баща над своите собствени светове, много от които съдържат атрибути, типични за вашето колективно съзнание. Айо – един свят, притиснат силно между гравитационните комплекти около Юпитер, покрит от вулканична активност. Както вие вече знаете, тези вулкани изригват толкова често, че цялата повърхност на тази луна бива преобразувана в рамките на дни и седмици. Айо е самото олицетворение на понятието за промяна. Не е възможно да картографирате Айо, защото всяка карта на повърхността й ще бъде остаряла след броени дни, докато тя се преобръща и непрекъснато кипи навън и навътре, навътре и навън, покрита с многообразни цветове от лава, съдържаща сяра и други елементи, които се разпръскват наоколо и оставят следи и пръстен около Юпитер, който очертава орбитата на Айо около нейния баща. Вие сте открили също така луната на име Европа, която вашите учени вече подозират, че притежава живот под ледената си покривка и това е точно така. Това са просто форми на живот, които вие ще откриете и които не принадлежат на вашия свят. И отново: налягането на температурата, на гравитационните сили и на радиацията, излъчвана от родителя, тази животворна радиация и енергия на родителя, загрява сърцевината на тази луна и осигурява там надълбоко една топла среда в този океан под леда, който покрива цялата повърхност на луната, тази форма на живот, която някога ще откриете.


SPCTTR.: И този ченълинг отново ни набива идеята за вечното бдение над нашата китна планета Земя, о невежий! Как не успяваш да видиш сво(я/те) „бдящ баща“/„бдящи богове“/„бдящото око“, нима си сляп? Стой така и чакай, дори не прави абсолютно нищо, точно като в творбата на Кафка - чакай да дойде той и да ти се представи..... даже успях да измисля нова версия на популярна поговорка:

„Слепите царуват, докато чакат едноокия да дойде!“

Сега ще се опитам да дам една по-друга представа за така популярното „Всевиждащо око“, ще го направя точно тук и сега (защото когато четете точно това изречение e момент „сега“ и винаги ще е).

image



От ляво виждате окото в позната му хоризонтална форма, отдолу него е вертикална версия на vesica piscis, отдясно и двата обекта са завъртяни на 90° (сакралното 9, предпремиерата на филма „Пътя на Юпитер“ в SSSAЩ е на 27.01.2015, което е равно на 9), като окото е вертикализирано а vesica piscis e хоризонтирана, както е позната по изображения и иконографии. Идеята ми е да ви покажа, че освен, че е „oко“, то е и друго – вагина/wormhole, точно така вагина е, с главно V. Разбирам, че някой няма да могат да смелят тази информация, но това няма значение...влака си върви, нищо не е статично и никога няма да бъде, so …. доста често виждате известни актьори и изпълнители да правят знака, като закриват едното си око, с това символизират идването на власт на еднооко псевдо божество – cowshit! Това са глупости, истинската символика, която влагат в това е тази на вагината или познато ни още като „Великата Вагина“. Според мен тази символика с закриването на едното око е много подходяща в случая, естествено добре замаскирана. Нeкa да припомня, че очите са две, а репродуктивния орган е един (one, one world order). Едно от фундаменталните вярвания на гностиците е, че всичко което съществува е произлязло от свещената за тях и нам вагина: „...That Vulva was the Creator of the Universe” заяват те.
Oт архетипна гледна точка това е форма с много значения, като две (11) от тях са пряко свързвани с контрола над масите – наблюдението и съзиданието, как не би се преклонил пред тях? Всичко се разпростира като Vирус :)

А какво ще кажете за това:

image


“V” може да бъде разгледано като изцяло символна форма на ферилитета сочейки двете гърди и вагината, съвсем случайно „V” разглеждано като геометрична форма е триъгълник сочещ надолу, архетипна концепция за „слизане/инкарниране/падение“, което ще доведе до обратното (при подходящи условия).

Веднага след премиерата на филма, Mила побърза да съобщи, че мисли да се отказва от киното - линк. И аз да притежавах цяла планета като собственост и аз така бих сторил.

Пояснение:
Планетата Земя се намира в Сектор 9 на галактиката, която така или иначе е владение на Орион, които си има Кралица на трона, земното число с което се идентифицира тази Кралица би трябвало да е 11. -> 9 / 11.                              



Гласувай:
1



1. staler - маи сме напушени порядъчно, ам, , , ,
15.03.2015 01:40
маи сме напушени порядъчно,ам,,,,
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685978
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031