Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2015 00:57 - С какво се дразнят жените по време на секс
Автор: alexsandra94 Категория: Тя и той   
Прочетен: 5033 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Хей,мили мои...

С моята приятелка попаднахме на една статия във социалната мрежа-facebook...а именно-"35 неща,които дразнят жените в леглото" и решихме да коментираме,защо точно тези 35. 

Ето ги и дразнещите неща,за които двете с Вики сме съгласни,но ако има хора с друго мнение,различно от нашето,моля да го споделите:


1.Той много бързо свършва.  На никоя жена не й е приятно докато легне и хоп,вече трябва да се облича.Не може ли партньорът ни да задържи поне още половин час,за да може поне и ние да изпитаме удоволствие от цялата тази работа?!Според мен мъжете го правят,защото са егоисти и мислят само за себе си,за собственото си удоволствие.

2.Той не свършва твърде дълго.  
Хей,момчета.Вярно е,че не ни харесва да свършвате твърде бързо,но това не означава и да се мотаете толкова много. Първата мисъл,която ни минава през ума е,чеявно не го привличаме със своята сексапилност...а и денят ни е бил толкова натоварен,че имаме нужда и от малко сън.Какво искате да направим,за да си свършите работата по-бързо? Да Ви кажем,че сме уморени ли?! Замислете се!

3.Той само мълчи.  Ние жените много обичаме да говорим по всяко едно време,дори и по време на секс.Затова-мили мъже,говорете и Вие,издавайте звук,стон,защото иначе си мислим,че не Ви привличаме! 

4.Той вика твърде силно.  Скъпи мъже,не искаме дамълчите,но не искаме и да сте много шумни.Все пак се намиране в леглото,с секси,възбудена жена и правите секс..не се намирате на стадиона,за да гледате как любимият Ви футболен отбор бие.

5.Той прави секс бездаси свали чорапите. Защо? Това е необяснимо,но е факт.

6.Той твърде бързо се съблича. Това е толкова глупаво.Представете си ситуацията-жената е все още облечена в скъпото си пълто и ботуши,а нашия моля ти се,е останал само по презерватив. Нелепо е. 

7.В най-неподходящия момент той спира и пита"Ти свърши ли?"  Просто без коментар.

8.Той отавя лампата да свети.  Хей,момчета,ние обичаме да правим секс на тъмно.На светло работят докторите.Не мисля,че сме легнали в операционната под ножа,а в леглото,за да правим секс.

9.Преди секс той не взима душ.  На мен лично не ми се е случвала подобна ситуация,но аз няма да го позволя.Не си взимаш душ=без секс,чао!

10.Той тича под душа винаги щом свърши.  Знаете ли,че котките обичат да си оставят миризмата навсякъде като се отъркват около предмета.Ние жените сме същите. И когато мъжът тича км банята какво можем да си помислим,освен"не му харесва как мириша,гнус го е от мен"

11.Той веднага се обръща и заспива.  Ниежените обичаме дасе погушкаме.Това тяхно действие ни обижда.

12.По време на секс той я гледа само в очите.  Защо?!Защо ме гледаш така? Не ти харесва останалата част от тялото ми ли? Не е приятно!

13.Той не се бръсне.  Тук не съм съгласна.Никъде другаде по света мъжете не си бръзнат гениталиите,освен гейовете.Само в България мъжете се бръснат.За мен истинският мъж трябва да си мирише на мъж и да прилича на такъв. 

14.Той се шегува по време на секс.  Мъже,жени,никога,ама никога не го правете!

15.Той има твърде дълги нокти.  Случвало ли Ви се е партньорът Ви да има по-дълги нокти от Вас самите? Това е отвратително и грозно.А случвало ли Ви се е по време на любовната игра,когато той прониква с пръсти във Вас да усетите болката от дългите му нокти? Болезнено е,мили мои "мъже"!

16.Той постоянно те командва и нарежда какво да правиш.  Хей,не си в казармата.

17.Той не се грижи за безопасния секс.  Винаги,по всяко време на денонощието,във всяка една ситуация мъжът трябва да има презрватив.Това е Ваше задължение!

18.Той настойчиво накланя главата й надолу.  Случвало ли Ви се е по време на фелацио мъжът да Ви накланя главата надолу или просто той да се движи? Да,на мъжете това им харесва,но ние нямаме намерение да се давим,заради члена Ви.Като не Ви харесва как се справяме,защо изобщо искате?
 

19.Той плюе по време на половия акт.
 Ако косата Ви е влезнала в устата му-ок,но иначе-НЕ! 

20.След орална любов той не я целува по устата.  Значи след като Вие ни правите орална любов ни целувате,а на нас не давате. Това е безобразие.Какво,гнус Ви е от себе си ли?!

21.По време на френската любов той не предупреждава кога ще свърши.  Всяка една жена знае какъв вкус има спермата.Знаете също,че каквто е ял и пил през деня,след това спермата има същия вкус,т.е.ако е пил много кафе,пушил е много цигари,пил е алкохол-спермата е горчива,но ако е пил сок/фреш,ял е плодове,зеленчуци,шоколад,то тогава спермата е малко по-"сладникава".Но все пак не е най-вкусното нещо на света.Също така знаете,че спермата е и полезна,но за това смятам да направя отделен пост.

22.По време на френска любов той се движи сам.  Ние,жените,се опасяваме да не ви нараним със зъбите си,а и за да не се задавим,затова не правете това. 

23.Той се фука с размера на члена си.  Ако казва колко му е голям-лъже.Лъжа е също,че ако кракът му е голям,и пенисът му е голя,

24.Той болезнено хапе зърната й.  Момчета,това не биберон или бутилка от бира.Зърната са много чувствителни,затова бъдете по-внимателни.

25.Той върти зърната й с пръсти.   Това не е радиото.Зърната трябва да се целуват и да се отнасяте нежно към тях.

26.Той само мачка,дърпа и трие гърдите Ви.
  Това не е джойстикът за любимата компютърна игра.Отнасяйте се нежно към гърдите ни. 

27.Той е акробат в леглото.   Не мисля,че съм тренирала йога,за да правя такива секс в такива пози.А и може да се нараним по този начин. 

28.Той се стоварва върху нея като човал с картофи.  Да,това е традиционната поза,но ако аз съм 40кг,а ти си 100кг? Замислете се! 

29.Той се движи твърде бързо(или твърде бавно).  Затова момичета,качете се отгоре и контролирайте ВИЕ ритъма.

30.Той се целува твърде агресивно.  Гадно е когато езикът му стигне до сливиците Ви. 

31.Той прекъсва половия акт,за да вдигне телефона,да превключи телевизиро или др.  Единственото,което ще кажа е един виц.След това Вие разсъждавайте."Върви влак,но върху релсите една двойка прави секс.Машинистът едвам спира композицията на 10м. от тях,изкача и в ярост хваща мъжа,който обаче му казва-Приятелю,извинявай!Знам,че някой трябваше да спре,но аз не можах!" 

32.Той прави всичко твърде театрално.  Спри! Жените обичаме искреността. 

33.Той слюнчи ушите ни или духа в тях.  Ушите са ерогенна зона на много хора,но това,което правят не е желатено.Мислп,че има и друг начин за възбуда.

34.Той изобщо не се вълнува дали тя изпитва оргазъм с него.  На мен такова нещо не ми се е случвало,затова,ако има хора,които са изпадали в такава ситуация,моля,нека пишат долу в коментарите как са се справили. 

35.Той къса бельото й.  Жените сме влюбени вбельото си.Пазим го като очите си.Затова мъже,излезте от филма.Само там героите късат дрехите си. 




Тагове:   Какво,   жени,   секс,   СЕ,   време,   По,   НА,   дразнят,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. deleted-4udovi6teto - !
23.02.2015 05:54
Написаното е вярно, но ние правим изключение! :-)))
Благодаря.
Чу
цитирай
2. merlin68 - А имаше един виц: Моята пък най се ...
23.02.2015 18:49
А имаше един виц:
Моята пък най се дразни когато свърша и се избърша в пердето:)
цитирай
3. podvodni - Добре де, все пак някога ще узнаем ли ...
23.02.2015 21:56
Добре де, все пак някога ще узнаем ли какво всъност искате?
цитирай
4. merlin68 - Добре де, все пак някога ще узнаем ли ...
23.02.2015 22:13
podvodni написа:
Добре де, все пак някога ще узнаем ли какво всъност искате?


Най-вече $$$$$$ те после сами ще си купят каквото искат:)
цитирай
5. alexsandra94 - До podvodni и merlin68
23.02.2015 23:28
Бихте ли пояснили въпросите си? И ако имате някаква идея за тема,моля споделете!
цитирай
6. rumyn - каквото и да прави той- въпросния на ...
25.02.2015 18:48
каквото и да прави той- въпросния на мен всичко ми харесва защото аз харесвам него!
и нищо от множествата ви дразнения не би подразнило мен защото аз харесвам партньора си с когото правя любов.
а ако вие нещо ви е подразнило запитайте се дали достатъчно харесвате мъжа с когото сте в интимност :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexsandra94
Категория: Бизнес
Прочетен: 26154
Постинги: 8
Коментари: 9
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031